Search Tagsfor ChoiMinho

nisao_rabbani

khairunnisa rabbani

@nisao_rabbani


Comment from khairunnisa rabbani:


Kasih sayang seorang ibu tiada tara nya hwarang hwarangthebeginning parkseojoon goara parkhyungsik choiminho dojihan v kimjisoo seoyeji choiwonyoung yoojaemyung bts shinee zea moonyong kimsunwoo ahro sammaekjong sooho hansung banryoo hansu yeowool hamzahfahrurrozi

2 Minutes ago
jbmn_1f1

정보민

@jbmn_1f1


Comment from 정보민:


Repost gucci with repostapp ・・・ A guest at the GucciFW17 fashion show, ChoiMinho in an embroidered velvet coat, Gucci logo T-shirt, wool pants and Horsebit loafers.

2 Minutes ago
ohmydior78

yani de la vega

@ohmydior78


Comment from yani de la vega:


regram gucci A guest at the GucciFW17 fashion show, ChoiMinho in an embroidered velvet coat, Gucci logo T-shirt, wool pants and Horsebit loafers.

5 Minutes ago
taemimoo

SHINee

@taemimoo


Comment from SHINee:


So Shine 😍 . ©intaemin SHINee 샤이니 taemin onew jonghyun minho key leejinki kimjonghyun kimkibum choiminho leetaemin shawol OT5

8 Minutes ago
shineeminholovers

최 민 호

@shineeminholovers


Comment from 최 민 호:


Omg i am crying because of his handsome face and his hairstyle 😍😍😍 . . shinee SHINee 5HINee swc swcv swcj minho choiminho flame flamingcharisma flamingcharismaminho shineeminho princeminho leetaemin leejinki kimjonghyun kimkeybum shawols shawolsforever shineeworld

9 Minutes ago
just.for.shinee

WORLD HALLYU STAR

@just.for.shinee


Comment from WORLD HALLYU STAR:


guys i need help look at my last 2 stories amd DM me if u can help SHINee Onew LeeJinki Jonghyun KimJonghyun Key KimKibum Minho ChoiMinho Taemin LeeTaemin SHAWOL

10 Minutes ago
just.for.shinee

WORLD HALLYU STAR

@just.for.shinee


Comment from WORLD HALLYU STAR:


SHINee - SHINee Official Facebook Update SHINee Onew LeeJinki Jonghyun KimJonghyun Key KimKibum Minho ChoiMinho Taemin LeeTaemin SHAWOL

13 Minutes ago
mnh__12

모에카𓃚

@mnh__12


Comment from 모에카𓃚:


. . Stand By Me . . SHINeeはたくさんいい曲あるけど、1番好きで自分にとって1番大切な曲 . もう8年も前の曲 韓国版花男を見ててOSTだったこの曲に出会って惹かれてSHINeeを知った . たまたまYouTubeで東京ドームのLOVEのサプライズ映像を見て彼らがどういう道を歩んできたのか知らなかったけど鳥肌が立って感動したの今でも覚えてる そこからシャヲルになった . . 生で聴けた時はほんまに感動した これからもずっとシャヲルでありたい . . 映像は5年前 fiveの映像早く見たい 急に語り出す SHINee 샤이니 leejinki onew 온유 kimjonghyun jonghyun 종현 kimkibun key 키 choiminho minho 민호 leetaemin taemin 태민 shineeworld love followme instagood

14 Minutes ago
nisao_rabbani

khairunnisa rabbani

@nisao_rabbani


Comment from khairunnisa rabbani:


Happy ending Raja Jinheung naik tahta, dan dibantu oleh Hwarang, dan duo sahabat saling membantu, Ah ro dan sun woo nikah hwarang hwarangthebeginning parkseojoon goara parkhyungsik choiminho dojihan v kimjisoo seoyeji choiwonyoung yoojaemyung bts shinee zea moonyong kimsunwoo ahro sammaekjong sooho hansung banryoo hansu yeowool hamzahfahrurrozi

15 Minutes ago
hwarangofficial

StrongWomanDoBongSoon 힘쎈여자 도봉순

@hwarangofficial


Comment from StrongWomanDoBongSoon 힘쎈여자 도봉순:


Last sets of fanarts💞 . . . strongwomandobongsoon.jtbc Hyung-Sik drama missingnineofficial Chanyeol's new drama . . . Plot Revolves around an elite group of male youth called Hwarang who grow through passion and love in Seorabeol, the capital of the Kingdom of Silla . . . ___________________________________________________ [ 박서준 고아라 화랑 샤이니 민호 화랑 화랑더비기닝 Hwarang l4l minho 화랑 ParkSeoJoon 박서준 GoAra 고아라 ParkHyungSik 박형식 HyungSik ChoiMinho 최민호 kpopl4l민호 bangtanboys 김태형strongwomandobongsoon kpopexlikes hwarangthebeginning hansungtaeyeon 태형shinee kdrama vbts jisoo [kkimminam dojihan_91 phs1116 bn_sj2013 w2798ccc swsw0616 j.t_k1124 ara_go_0211 masijacoke850714 xx__dain dojihan

15 Minutes ago
shafitrikyuelf

Shafitri Ananta Patricia

@shafitrikyuelf


Comment from Shafitri Ananta Patricia:


Hwarang is ended with Happy ending 🎉😂😊😀 Dari awal udah menduga Hwarang dramanya asik keren gak terlalu bosenin kalo bosenin juga pasti di kemas dengan tingkah konyol para Hwarang 😂 Btw dari drama ini gue bisa belajar bahwa jangan serakah terhadap teman, karena itu akan merusak hubungan antar teman . jangan ngambil cewek orang lain terutama cewe temennya sendiri gak baik karena kamulah yang akan merasa lelah dan sakit hati karena nyuruh cewe ngerubah hatinya cuman buat kamu 😂 dan terakhir... Persahabatan tak memandang dari golongan atas ataupun golongan bawah. Sekian isi pidato gue tentang kesan manis habis nonton 1-20 episode HWARANG 🎎🏰🏯 hwarang hwarangdo parkhyungsik parkseojoon goara dojihan choiminho kimtaehyung choyoonwoo

16 Minutes ago
kpopturkish1k

26/06/16

@kpopturkish1k


Comment from 26/06/16:


😍😍😍😍shineetellmewhattodochoiminhominhoonewleetaemimtaeminjonghyunkeysmenterainmentlike4likeshineeminhoshineetaeminshineekeyshineeonewshineejonghyungot7bigbangexoikonblackpinkshawolkeybumjinki2minjongkeyonkeyjongtae

17 Minutes ago
nisao_rabbani

khairunnisa rabbani

@nisao_rabbani


Comment from khairunnisa rabbani:


[Part 2] Peresmian kenaikan tahta Raja Jinheung, akhirnya 2 sahabat bersatu dan Hwarang juga 😉😉 hwarang hwarangthebeginning parkseojoon goara parkhyungsik choiminho dojihan v kimjisoo seoyeji choiwonyoung yoojaemyung bts shinee zea moonyong kimsunwoo ahro sammaekjong sooho hansung banryoo hansu yeowool hamzahfahrurrozi

19 Minutes ago
shineemirachoi

SHAWOL 😇MinHoney💏#GTT

@shineemirachoi


Comment from SHAWOL 😇MinHoney💏#GTT:


💖Prince Minho😘 shinee shineeworld minho choiminho shawol shawols indianshawol kpop flamers model gucci taemin jonghyun key onew jinki taemint flamers blingers mvp locket flamingo choimira boy man handsome model

23 Minutes ago
nisao_rabbani

khairunnisa rabbani

@nisao_rabbani


Comment from khairunnisa rabbani:


[Part 3] Peresmian kenaikan tahta Raja Jinheung, akhirnya 2 sahabat bersatu dan Hwarang juga 😉😉 hwarang hwarangthebeginning parkseojoon goara parkhyungsik choiminho dojihan v kimjisoo seoyeji choiwonyoung yoojaemyung bts shinee zea moonyong kimsunwoo ahro sammaekjong sooho hansung banryoo hansu yeowool hamzahfahrurrozi

23 Minutes ago
hwarang.kbs

KBS HWARANG

@hwarang.kbs


Comment from KBS HWARANG:


🌿 Last one for hansung! — bn_sj2013 phs1116 ara_go_0211 w2798ccc dojihan — Plot: Drama series depicts the story of Hwarang (literally "Flowering Knights") - an elite group of male youth in during the Kingdom of Silla. . . . . . . hwaranghwarangthebeginninggoaraparkseojoonchoiminhokimtaehyungvparkhyungsikhwarangthebeautifulknightsfloweringknights화랑花郎sunwoosuhobanryusookmyungmoomyungsammaekjonglegendoftheblueseaweightliftingfairykimbokjoohansungseoyejijoyoonwoo박서준김태형박형식고아라민호뵈

24 Minutes ago
n_e_ll_e.vip

Нелли Гарибян

@n_e_ll_e.vip


Comment from Нелли Гарибян:


Вот и закончилась ещё одна дорама 😊😍 давно не было такого впечатления ,но грустненько что v умер😢 9 из 10 дорама хваран parkhyungshik parkseojoon goahra choiminho kimtaehyung dojihan joyoonwoo

25 Minutes ago
hwarang.kbs

KBS HWARANG

@hwarang.kbs


Comment from KBS HWARANG:


🌿 she's actually super cute!! — bn_sj2013 phs1116 ara_go_0211 w2798ccc dojihan — Plot: Drama series depicts the story of Hwarang (literally "Flowering Knights") - an elite group of male youth in during the Kingdom of Silla. . . . . . . hwaranghwarangthebeginninggoaraparkseojoonchoiminhokimtaehyungvparkhyungsikhwarangthebeautifulknightsfloweringknights화랑花郎sunwoosuhobanryusookmyungmoomyungsammaekjonglegendoftheblueseaweightliftingfairykimbokjoohansungseoyejijoyoonwoo박서준김태형박형식고아라민호뵈

26 Minutes ago
nisao_rabbani

khairunnisa rabbani

@nisao_rabbani


Comment from khairunnisa rabbani:


[Part 1] Peresmian kenaikan tahta Raja Jinheung, akhirnya 2 sahabat bersatu dan Hwarang juga 😉😉 hwarang hwarangthebeginning parkseojoon goara parkhyungsik choiminho dojihan v kimjisoo seoyeji choiwonyoung yoojaemyung bts shinee zea moonyong kimsunwoo ahro sammaekjong sooho hansung banryoo hansu yeowool hamzahfahrurrozi

27 Minutes ago
shinee.hosh_

권 아 영

@shinee.hosh_


Comment from 권 아 영:


Dear om ming , bagiku kao paling mempesona diantara mereka yg disana , meskipun rambutmu begitu , akuh tetap cintaaahh om ming kok SUNGGUH PERCAYALAH 💙😂😂 . . . minho flamingcarisma ming choiminho shawol love like like4like follow me flamer kpop idol visual best

28 Minutes ago