Search Tagsfor knq

__imsuhihi__

Nhi Nguyễn 😍😘

@__imsuhihi__


Comment from Nhi Nguyễn 😍😘:


Good knq.shoes

6 Hours ago
quynh.quynh1299

Phạm Như Quỳnh

@quynh.quynh1299


Comment from Phạm Như Quỳnh:


Bên shop toàn giày đẹp knq.shoes .shoes 929 20/3

9 Hours ago
nguyenlan29031976

nguyenlan29031976

@nguyenlan29031976


Comment from nguyenlan29031976:


Mình rất thích giày của knq.shoes và rất mong có thể rước em giày này về nhà .shoes

11 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Siapa potong bawang ni 😭 Haritu kan awak, hakak ada baca satu page ni. Suami menyampah sebab isteri duduk rumah selekeh & bau masam. No no no ! Takmo macam gitu saiyangg. Even duduk rumah kita kena nampak cantik always kat mata suami tau tau. Senang je ! Sebelum suami balik, mandi wangi wangi. Pastu kan , sebelum dress up cepat cepat pakai lotion & pastu spray sikit ja botaniqueparfum tau. Haaa, confirm sampai pagi esok nak wish goodmorning kat husband pun, masih wangi lagi 🌹 teamsuenawawi JasmineCampaign knqmondok knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

12 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Kenapa ada JasmineCampaign ? Untuk apa ni sis, explain boleh tak ? Okay saiyang, kempen ni bertujuan untuk support semua orang pakai perfume yang superb berkualiti ! 😘 bagi menyokong uolss, HQ bersepakat nak tolak keuntungan kami demi memberikan uolss keyakinan sepanjang hari !! Kekal harum mewangi, kekal segar setiap saat. teamsuenawawi knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

12 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


feedback baru dan masih panas dari gadjet haaa😍😍😍 dah nama pon perfume antarabangsa feedback pon mesti laa ada spiking2 skit😉 hampir semua orang ta kira bangsa suka kan botaniqueparfum 😱 best nyeee harga dalaa berpatutan wangi tahan lama pulak tu memang berbaloi baloi knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

15 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


en abam wana pon pakai code 1 taw.😍 jd untuk lebih meyakinkan sayang2 wana semua wana belanja lagi feedback fresh dari gadjet wana ni.. haa akk ni smpai ta taw na describe bau nye canne.. wangi sangat la tu kan kak?🙈 jadi macam mana? korang dah percaya ke belom kehebatan senjata keyakinan wana ni?? kalau belom meyh sini kita borak2 kat wasep 0183572152 atau pm wana.. 😘 mana cuba jelaskan lebih lanjut kelebihan botaniqueparfum ni.. teamsuenawawi knqmpndok knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

15 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Ibu perlukan rehat juga ! Hakak is salute dengan mak mak yang work & housewife takda istilah siapa lagi penat. Sebab jadi mak ni confirm dah takda masa nak rehat sikit pun. Kadang pergi toilet pun siap.ada "peminat" tunggu depan pintu alahai anak ! Sebab kami sayang para ibu, lahirlah botaniqueparfum haruman untuk belai jiwa para ibu hebat kat luar sana 😍 Ingat, wangian tu satu terapi tau. teamsuenawawi JasmineCampaign knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

16 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Fuhhh ! Merecik betul bau fleur ni rasa macam ada kat taman bunga. Boleh bayangkan tak ? Berada di taman penuh dengan bunga segar di mana mana. Cengitulah feeling dia bila spray special edition botaniqueparfum ni ! Patut lah ramai yang curang dengan perfume mahal mahal. Rupanya dapat pengganti lebih baik gitcheww 🙈 teamsuenawawi knqmondok knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

16 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Yang mahal tak semestinya bagus. Begitu juga sebaliknya. Uolss sudah sudahlah membazir teww. Kenapa lah nak spent duit manyak manyakk dekat sesuatu yang boleh dapat lebih baik pada harga mampu milik ? Kalau harga yang sama , boleh dapat 4 botol kenapa pilih untuk 1 kenss 🙈 teamsuenawawi JasmineCampaign knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

16 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Sejak pakai fluer special edition ni kan, hati iolss turut sama kembang berbunga lah. Suami pun tegur, rasa tenang gitchewww bila duduk sebelah bau lembut ja 🙈 Ada yang suka bau soft tak ? knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

19 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Panas ! Panas 🔥 Jangan terbakor sudahlah jari jemari runcing hakak ni reply laju laju pada semua yang support JasmineCampaign ! Depa tanya, Bila habis sales ni, alamak serba salah nak jawab tapi orang dah tanya kenss, last hari terakhir bulan feb okayy. Kalau lambat sis ? Sayonara saiyang. Maafkan i 😭 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

20 Hours ago
young_kyungsoo0112

young_kyungsoo0112

@young_kyungsoo0112


Comment from young_kyungsoo0112:


Giày đẹp giá tốt knq.shoes .shoes

1 Days ago
flower_dg214

My name is D Q Flower 💋❤️

@flower_dg214


Comment from My name is D Q Flower 💋❤️:


knq shop rất chất lượng, tư vấn nhiệt tình, tận tình và toàn giày đẹp ! .shoes

1 Days ago
harukaa6918

Sorry for tagging guys💖

@harukaa6918


Comment from Sorry for tagging guys💖:


giày đẹp giá cinhhhh💕💕💕knq.shoes

1 Days ago
bt1709

Đừng Tag Nếu Không Follow😘😘😘

@bt1709


Comment from Đừng Tag Nếu Không Follow😘😘😘:


knq.shoes .shoes

1 Days ago
dao.ngocanh

...

@dao.ngocanh


Comment from ...:


Nhân viên nhiệt tình, giá cả hợp lí, tóm lại mua hàng ở shop rất đảm bảo và chất lượng!!! ❤ knq.shoes .shoes 💙

1 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


wana sembur botaniqueparfum code 24 pagi ni bau die fuhhh mengancam weyh.😂 ingredients yang hado dalam code 24 ialah red rose, pudina, orange, orange blossom, morning glory, jasmine, bergamot, mandarin, patchouli, beans, white musk, vanilla, vetiver, iris, oakmoss, cactus.. . fuhhh gabungan mantap rasa segar sentiasa pagi2, da dapat bau segar na buat kerja pon segar je biji mato ni haa..😂 lebih bertenaga extra boost.💪🏼 . hari ni rabu kata nye ada yang da dapat brim?😋 meyh sini wana na bagitaw hq ada buat SALE sempena JASMINE CAMPAIGN selama seminggu sahaja.. haa gitu .. best ta best ta?? ada less 10% dengan 5% taw.. knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

1 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Hq umum hari ni SALE 1 week. (22 feb - 28 feb)😍 Sempena *"Jasmine campaign"* KENAPA JASMINE??🤔🤔 🌸sebab jasmine antara bunga yang selalu terkandung dlm bahan2 pembuatan perfume. Kiranya bunga yang glamor.🌸 💪🏼So untuk menyokong anda memakai perfume, kami akan memberi discount sbyk 10% 😍 untuk :- ❤️code 13 sehingga code 18 ❤️mandarin edition ❤️fleur edition ❤️men series (m1 - m7) 💪🏼Manakala less 5% 😍untuk :- 💛 code 1 sehingga code 12 💛 code 19 sehingga code 23 💛octoberbaby edition 💛bisou edition 💛lola edition 😍Kempen kami ini akan berlangsung selama seminggu. 💃🏻 yeyyyy jom wasap wana 0183572152 sebelum seminggu berlalu pergi hokeyhh😘 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

1 Days ago
knq.911

كنــہٰٰ۫ـــق يۦ‏ــہٰٰ۫ـــاامے

@knq.911


Comment from كنــہٰٰ۫ـــق يۦ‏ــہٰٰ۫ـــاامے:


‏♡​​ أضحك على وآقعي ؤاعآتب أوهآمي ‏ وإتآمل بخير ولإ آدري وش الخيررههـ . . . . knq.911

66 Days ago