Search Tags for knq

Comment from Kingandqueenmondok:

Suami makin sayang ! Sejak dua menjak ni, kakjes perasan hubby dia balik keja awai. Selalu ajak bersembang. Ajak jalan jalan. Betul2 macam zaman bercinta dulu ! Tak boleh jadi ni, risau kakjes lepas baca artikel , "suami baik, bila nak kawen lain". Risik punya risik. Rupanya ! Hubby kata dia rasa jatuh cinta, rasa makin syg sejak kakjes bertukaq pada #botaniqueparfum 😜 Balik ja kakjes wangi. Hubby kata nampak kakjes kemas & bersih ja bila pakai perfume. Sekarang lg best ! Hubby kata nak sponsor tiap tiap bulan pulakkk dah 🙈 #teamsuenawawi #next2kbotol #knqmondok #knq #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal #botaniqueparfum #teamsuenawawi #knqmondok

2 Days ago

Comment from Kingandqueenmondok:

Yeyyy Sale Datang Lagi !!! weeehuuu harga sale untuk Chinese New Year RM45 sebotol exclude postage taw syg2🌹🌹😍😍💋💋 sale bermula esok 20hb januari 2017 sehingga 27hb januari 2017 😍😍 seminggu je taw sale berjalan.. haa habis sale jgn na nangis2 ka pujuk ka merayu ka mnx kurang wana ta mampu na tolong.. hahaha 😅😂 #knqmondok #knq #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal #botaniqueparfum #teamsuenawawi #knqmondok

3 Days ago

Comment from Kingandqueenmondok:

Selamat ke perfume yg korang pakai sekarang ? Penting ya syg, dlm nak wangi wangi please pastikan perfume tu selamat. Macam kami , #botaniqueparfum melalui 2 ujian tau syg , di technichem lab iaitu salah sebuah makmal bertaraf antarabangsa. Walapun harga murah, kami sedaya upaya utk memberikan terbaik kepada semua #botaniqueparfumlover 😘😘😘 #teamsuenawawi #next2kbotol #knqmondok #knq #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

3 Days ago

Comment from Kingandqueenmondok:

Sebab apa kami as seller ni seronok sgt nak jual #botaniqueparfum ? Haaa meh sini kita kepoci sikit darling ! Sebelum jadi agent, hakak try dulu tau bau dia. Kita test dulu boleh pi ka dak produk ni, rasa semangat nak try sbb founder org islam, malaysia pulak tu ! Tapi pati, dari paris. Heksaited nokss nak try pepium paghiss. Hehe nak pegi taktau bila pulekk. So, bila pakai rasa best sgt ! Sbb bukan inspired perfume mcm kat luar, jadinya bau sgt best , "exclusive" sgt feeling bila pakai. Setelah iolss risik, rupanya mmg perfume dibancuh dgn penuh kasih syg dgn chemist khas HQ tau uolss 😱 Terus hakak feeling Jlo dapat perfume jenama sendiri *gelak bangga sikit 😆 Boleh bawak solat pulek, lagi lah hakak rasa nak terbang tinggi tinggi ! Selama ni pakai perfume luar, takpasti halal ke idak kan walaupun wangi. So lengkaplah penampilan diri hakak lepas dijodohkan dgn perfume ni, dalam memakai & menjana keuntungan bulan bulan alhamdulilah. Kalau berminat nak jadi dropship pun boleh ! Sgt dialukan okayy ? #teamsuenawawi #next2kbotol #knqmondok #knq #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

3 Days ago

⏩ Adidas NMD XR1 "Magenta 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE :36-37-38-39-40-41-42-43-44 ⏩PRICE: #650k, ⏩ #shoes #kicks #Love #instashoes #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerheads #sneakerfreak #fashion #sneakerholics #sneakerfiend #shoegasm #knq.shoes #hanoi #saigon #hcmcity #danangcity #palladium #adidas *********************** #replica #fullbox #fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

4 Days ago

⏩ Adidas NMD XR1 "Magenta 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE :36-37-38-39-40-41-42-43-44 ⏩PRICE: #650k, ⏩ #shoes #kicks #Love #instashoes #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerheads #sneakerfreak #fashion #sneakerholics #sneakerfiend #shoegasm #knq.shoes #hanoi #saigon #hcmcity #danangcity #palladium #adidas *********************** #replica #fullbox #fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

4 Days ago

⏩NIKE PRESTO 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE :36-37-38-39-40-41-42-43-44 ⏩PRICE: #650k, ⏩ #shoes #kicks #Love #instashoes #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerheads #sneakerfreak #fashion #sneakerholics #sneakerfiend #shoegasm #knq.shoes #hanoi #saigon #hcmcity #danangcity #palladium #adidas *********************** #replica #fullbox #fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

4 Days ago

⏩ADIDAS TUBULAR SHADOW OLIVE 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE :36-37-38-39-40-41-42-43-44 ⏩PRICE: #700k, ⏩ #shoes #kicks #Love #instashoes #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerheads #sneakerfreak #fashion #sneakerholics #sneakerfiend #shoegasm #knq.shoes #hanoi #saigon #hcmcity #danangcity #palladium #adidas *********************** #replica #fullbox #fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

4 Days ago

⏩ADIDAS TUBULAR SHADOW OLIVE 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE :36-37-38-39-40-41-42-43-44 ⏩PRICE: #700k, ⏩ #shoes #kicks #Love #instashoes #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerheads #sneakerfreak #fashion #sneakerholics #sneakerfiend #shoegasm #knq.shoes #hanoi #saigon #hcmcity #danangcity #palladium #adidas *********************** #replica #fullbox #fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

4 Days ago

Comment from Kingandqueenmondok:

Stress Kerja?? botanique parfum salah satu cara untuk tenangkan fikiran dan minda taw.. wangian dr #botaniqueparfum ni ada aura tersendiri.. jadi kalau korang pakai pakej skali tingkatkan keyakinan diri dengan tenangkan hati fikiran dan minda korang.. wahhh best kan harga RM50 blh dpt macam2 paedahnye.. emmm jimat berganda2 uollsszz.. paling penting sah bawak solat sayang2 semua😍😘 wana cuma na bantu orang untuk berjimat dalam ekonomi yang ta berapa na mengizinkan ni.😘🌹 🌹0183572152🌹 #knq #knqmondok #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal #patiparis #paris

4 Days ago

Comment from Kingandqueenmondok:

BELI PERFUME SECARA ONLINE? Nak share sikit cara uolss nak beli perfume online. Firstly, inform kami tau syg awk ni suka bau mcm mana. Yelahh bau kan mcm jenis ya dak ? Awk suka bau manis ka, Fresh , lembut or bau exclusive ala ala mahal gittew. Haa, bila dah pilih kami akan senaraikan wangian yg ada ikut kategori yg uolss pilih tu. Lepas tu baru boleh kita share mana paling laku keras tau. & Kita tgk ada tak exact bahan yg uols nak. Mcm setengah org , dia bagitahu nak bau epal, so dari situ baru kita boleh start carikan mana sesuai utk awak ya syg. Haaa cmtu lahh ceritanya. Jgn risau ! Kita guide syg syg dari A - Z , Dari start risik harga , sampailah REPEAT ORDER 🙈 Ahaks !! Jaga jaga tau, #botaniqueparfum ni berhantu ! #teamsuenawawi #next2kbotol #knqmondok #knq #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

4 Days ago

Comment from Kingandqueenmondok:

Hari ni hari rabu, Dah wangi ke tu ? 🙈 Kekal mewangi, sewangi cinta pandang pertama gittew. Walaupun skrg banyak benda dah mahal, #botaniqueparfum masih murah demi kasih syg kami pada korang #botaniqueparfumlover. Brg baik, harga murah. Sapa tak suka kan ? Jgn menung lama lama. Risau pulekk stok habis ! Skrg ni kena laju macam usin bolt tau. Jenuh restock asyik habis ja 😂 #teamsuenawawi #next2kbotol #knqmondok #knq #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

4 Days ago

Comment from Kingandqueenmondok:

hari ni hari ke4 contest berjalan.. masih jauh lagi perjalanan view wana ni.. jd masih berjalan lagi contest wana ni.. makanya dijemput semua sahabat2 muka buku wana dan sahabat2 instagram wana join contest yg wana buat ni.. hadiah pertama #botaniqueparfum 30ml bernilai rm50 diberikan secara percuma kepada seorang yang bertuah(melalui cabutan bertuah) hadiah misteri diberikan kepada seorang yg rajin share video wana di facebook.. mudah kan? 😘 selamat bercontest semua sahabat muka buku wana😘 #teamsuenawawi #botaniqueparfum #knqmondok #botaniqueparfum #knqmondok #knq #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

5 Days ago

Comment from Kingandqueenmondok:

SUAMI PUN TAKNAK KALAH ! Sejak dia tahu bini dia harum mewangi tiap hari dgn #botaniqueparfum. Dia pun taknak kalah lah, balik keja pergi mandi terus. Lepas mandi, dia pun spray lah new perfume for men #m7. Terkejut dia malam2 sebelum tido bau pun dok ada lekat lagi wehh. Mmg terbaik lahh perfume ni !! 😘😘😘😘 #teamsuenawawi #next2kbotol #knqmondok #knq #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

5 Days ago

Comment from Kingandqueenmondok:

SUAMI SENYUM SAMPAI TELINGA 🙈 kemain encik Thor, suka betul dia bila wife belikan #botaniqueparfum. Terkejut dia bila wife kata perfume murah 😳 Sebab bau memg best naw naw. Takda macam bau perfume biasa pun, wife kata bukan "inspired perfume" patutlah bila dia spray, dia takjumpa bau macam perfume yg ada kat pasaran. Uihh kembang kempis hidung en.Thor bila kawan puji, bau perfume ni kalau pejam mata ingat Fattah amin yang lalu 😆 #teamsuenawawi #next2kbotol #knqmondok #knq #perfumeluarbiasa #botaniqueparfum #teamsuenawawi #minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

5 Days ago

⏩PALLADIUM BOOTS - BABY BLUE🔹 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE :36-37-38-39-40-41-42-43-44 ⏩PRICE: #550k, ⏩ #shoes #kicks #Love #instashoes #sneakers #sneaker #sneakerhead #sneakerheads #sneakerfreak #fashion #sneakerholics #sneakerfiend #shoegasm #knq.shoes #hanoi #saigon #hcmcity #danangcity #palladium #adidas *********************** #replica #fullbox #fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

5 Days ago