Search Tagsfor knq

tryaly12

Christine

@tryaly12


Comment from Christine:


No matter what I have been through no matter how many times I've been hurt she always managed to keep me smiling laughing and loved and I'm proud to call her my girl. KNQallsmilesallhersallminefavepicture

11 Hours ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Awak ni orang ke gula gula ? Cengitu sangat tau soklan dia kat hakak. Gamaknya sebab botaniqueparfum lettew. Macam iolss ni suka bau sweet manis manis gitcheww bukan apa, nak menambahkan kemanisan yang sedia ada dalam diri ni. Eh 😝 Yang penting bau tahan lama, takdalah satu keja iolss nak berhangkut perfume letak dalam beg. Fuhhh ! Mujur ada my baby boo tau 😍 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

1 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Untuk yang tertanya tanya apa specialnya botaniqueparfum iolss nak share serba sedikit sebelum uolss sedia untuk masuk meminang my baby ni. Perfume kami asal dari paris tau uolss, taknak bohong tau, pati kami ada 75% pada setiap 30ml banyak tak rasa rasanya ? Pengalaman cust iolss, beli bulan 9 , dalam bulan 1 baru dia mai repeat tau. Bermakna, kalau jenis pakai biasa biasa ( bukan sejenis ekstrem ) boleh bertahan 4 bulan gitcheww. Perfume kami jugak sah bawak solat, seronok tau dapat berwangi wangian berjumpa kekasih yang Satu tu 😍 Baru lah boleh kusyu' kan? Banyak lagi nak share tau. Terlalu banyak keistimewaan perfume ni yang paling penting kami hadiahkan uolss pengalaman memakai wangian mewah pada harga mampu milik 😘 teamsuenawawi botaniqueparfum knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

1 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Kami memang galakkan semua wanita untuk berwangi wangian 😘 Tak kisah lah uolss bekerja atau surirumah tau. Untuk wanita bekerjaya, uolss mesti hari hari jumpa public kan, takpun ada officemate. Bukan lah kena spray sebotoi sehari 🙈 Tapi, spray sikit at least kawan kawan jadi selesa dengan kita kenss baru lah konpiden level pun naik pastu productivity meningkat gitcheww ! Surirumah pun perlukan jugak, bukan apa duduk rumah walaupun kerja kat dapur kena lah cover bau bawang lah, bau asap lah. Belum bau sambal etc. Bila dah penat seharian buat kerja rumah, lepas mandi terus spray botaniqueparfum! Serious segar dia macam dah caj tenaga yang habis tu 🙈 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

1 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Akak, akak !! Kita nak sangat beli perfume ni tapi acane eh nak beli perfume online ? Don't you worry sayang ! Hampa habaq mai ja suka bau camna manis ka, lembut ja, bau macam perfume rega juta ka, bau fresh buah ka. So dari situ , kami akan tolong hampa dapatkan wangian memikat hati okkayyy ? 💃 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

1 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Nak buat kira kira sikit ni. Ikut pengalaman cust dia beli bulan 9 , bulan 1 baru repeat ( perfume habis ) Bermakna 30ml boleh tahan 4 bulan kurang kurang. Jadi, RM50 ÷ 4 = RM12.50 ( Sebulan ) RM12.50 ÷ 4 = RM3.12 ( Seminggu ) RM3.12 ÷ 7 = RM0.45 ( sehari ) Tudiaaa weh taksampai 50 sen pun sehari hampa rasa mahal ka ? Habaq mai kaih. Ekekeke. Jangan tanya kenapa taktahan 4 bulan kalau dah spray perfume macam spray ubat nyamuk 😂😂😂 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

1 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Orang dok berangkut bawak seketoi perfume besaq dok dalam handbag 🙈 Kami beg ringan ja, letak purse dengan phone. Bukan apa botaniqueparfum ni spray sikit pun cukup dah. Tu yang malas nak bawak kemana mana tu 🙈 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

1 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


📢📢 Done Restock 📢📢 Alhamdulillah semalam wana dah restock barang dekat snfboutique bangi sentral taw😋😋. jadi senang sangat kalau korang na try bau yang ada.. semua sample bau wana letak kat butik. kalau bau yang korang kenan tak ada kat butik. boleh wasap wana, nnti wana restock kat butik😘😘 jimat postage kan?? hehehe mana yang berdekatan tu boleh la singgah yer😍😍 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

1 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


botaniqueparfum ni bukan untuk perempuan sahaja taw.. untuk lelaki pon ade.🙈 ada 7jenis wangian untuk lelaki (m1-m7).. bau yang sangat unik untuk jejaka2 idaman hati.💪🏼 antara bau yang ada :- M1 - monsieur (Sir) Ingredients - bamboo, bergamot, orange, sandalwood, white musk, fir resin, nut meg, amber, almond, lime, white lilly M2- chevalier (knight) Ingredients : olive, star anise, begamot, lime, mandarin, tonka bean, guaiac wood, gardenia, cactus M3- chasseur (hunter) Ingredients : violet, musk, brown woody, licorice, pepper, cinnamon, lime M4- flaneur (glider) Ingredients : labdanum, pepper, bergamot, patchouli, lavender, ambroxan, cinnamon M5 - prince Ingredients : oakmoss, geranium, vertiver, woods, cedar woods, ambroxan, mint, pine, vanilla, bean, black seeds, apple, bergamot M6 - critique Ingredients : orange flowers, vanilla, red apple, sandalwood, olive, cinnamon, coriander, sichuan pepper, brown woods M7 - dominant ingredients : amber, cardamom, vanilla, sandalwood, pepper, orange, mint, nerolli, sage, lavender, juniper haa tengok ingredients kat ☝🏻️ ni pon da nampak unik belom korang cuba bau.. lagi jatuh cinta bila bau macam abg aaron aziz je duduk sebelah korang taw.. hehe sementara ada less 10% sampai jam 4petang hari ni.. boleh laa korang belikan untuk ayah,suami,abang,adik,kawan lelaki,bff lelaki, atau encik tunang ke..😋😋 memang best tak rugi bau tahan lama. kalau jejaka korang tu aktif haaa memang sesuai sangat sebab bau kat ☝🏻️ ada yang sesuai taw ☺️ www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

2 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


📢📢Happy Hour 📢📢 Happy hour guys 😋 ada less 10% ni sampai jam 4petang sahaja.. 😍😍 semua code ada less.. 👩🏼perempuan ada 24code(code1-code24) 👨🏽lelaki ada 7code(m1-m7) Limited edition pon ada less taw.😋😋 🌹october baby 🌹lola 🌹bisou 🌹mandrin 🌹fleur 🌹sophie *latest sementara harga kasih sayang ada ni boleh ajak kawan2 join beli sesama share2 postage jimat taw😋😋. www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

2 Days ago
knqmatchmaking

Kings 'N' Queens Matchmaking

@knqmatchmaking


Comment from Kings 'N' Queens Matchmaking:


We're trying to make sure Saturday will be full of great guys! Come on out and see what the deck holds for you! https://www.eventbrite.com/e/knq-spring-af-quickdraw-tickets-32677271599 atl dating gay black knq him relationshipgoals speeddating

2 Days ago
knq.shoes

KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY

@knq.shoes


Comment from KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY:


⏩Giầy ADIDAS NMD RUNNER PINK GREY 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE 36-37-38-39 ⏩PRICE: 650 k 💋TẶNG 01 túi rút ADIDAS cực đẹp ⏩shoes giaydep Love sneakernew sneakers sneaker haiphong quangninh giaynam fashion giaynu giaydepgiare shoegasm knq.shoes hanoi saigon hcmcity danangcity offwhite hypebeast *********************** replica fullbox fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 👉Cộng tác viên- mua buôn call 0964579345 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

2 Days ago
m.ea.p.ve.r.in.e

Thiên Ngân 🌸🌺🌷🌹

@m.ea.p.ve.r.in.e


Comment from Thiên Ngân 🌸🌺🌷🌹:


Bạn nam của e thi tốt nhé ❤️❤️❤️❤️ KnQ

4 Days ago
baba.pffftt

Safarudin Jamal

@baba.pffftt


Comment from Safarudin Jamal:


Reunian KnQ sesepuh & generasi baru 🤓 Miss pada masa itu 😃 knq celcius aumobile audition aumobileindo club

6 Days ago
knq.shoes

KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY

@knq.shoes


Comment from KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY:


⏩GIẦY ADIDAS NMD RUNNER-RAW PINK 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE :36-37-38-39-40 ⏩PRICE: 650 k ⏩shoes giaydep Love sneakernew sneakers sneaker haiphong quangninh giaynam fashion giaynu giaydepgiare shoegasm knq.shoes hanoi saigon hcmcity danangcity offwhite hypebeast *********************** replica fullbox fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 👉Cộng tác viên- mua buôn call 0964579345 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

6 Days ago
_lemlemm_

_lemlemm_

@_lemlemm_


Comment from _lemlemm_:


knq.shoes

8 Days ago
trangtruong_268

Trang Trương

@trangtruong_268


Comment from Trang Trương:


knq.shoes Giày đẹp giá xinh

8 Days ago
thao._lee

Thảo Ly

@thao._lee


Comment from Thảo Ly:


knq.shoes

8 Days ago
ngocdiepndg

Ngọc Diệp

@ngocdiepndg


Comment from Ngọc Diệp:


Yêu em từ cái nhìn đầu tiênnnn ấy Timberland ạ hahaha knq.shoes .shoes

8 Days ago
knq.shoes

KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY

@knq.shoes


Comment from KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY:


⏩Giầy GUCCI NỮ THỜI TRANG 2017 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE 36-37-38-39-40 ⏩PRICE: 900 k 💋TẶNG 01 túi rút ADIDAS cực đẹp ⏩shoes giaydep Love sneakernew sneakers sneaker haiphong quangninh giaynam fashion giaynu giaydepgiare shoegasm knq.shoes hanoi saigon hcmcity danangcity offwhite hypebeast *********************** replica fullbox fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 👉Cộng tác viên- mua buôn call 0964579345 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

8 Days ago