Search Tagsfor knq

katrinnalea

KatrinNaLea

@katrinnalea


Comment from KatrinNaLea:


The Love that never dies...Friends since 2013. Each others ❤ since 2015 blackcouples soulmates infinity loversandfriends kissy KnQ

4 Days ago
holladiewaldfee30

Q & K

@holladiewaldfee30


Comment from Q & K:


KnQ cat cats catsofinstagram flausch lazyday

8 Days ago
khoaisannguyen

Nguyễn Khoai Sắn

@khoaisannguyen


Comment from Nguyễn Khoai Sắn:


⏩GIẦY THỂ THAO 👉Replica - Full Box ⏩SIZE 36-37-38-39-40-41-42-43-44 ⏩PRICE: 650 k 💋 ⏩shoes giaydep Love sneakernew sneakers sneaker haiphong quangninh giaynam fashion giaynu giaydepgiare giaysinhvien knq.shoes hanoi saigon hcmcity danangcity gialam langson thaibinh hue saleoff*********************** replica fullbox fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0989315391 🏢 Thạch bàn long biên hà nội

8 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Terkezutt customer barang sampai cepat nanaww😂 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

8 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Feedback die.. sis bagi A++ lah gini😍😍 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

8 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Wangi gilerr tudiaaa.. feedback customer 😍😍 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

8 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Tinggal beberapa hari sahaja lagi sale hari raya akan tamat.. Plzzz plzz plzz sale tamat jangan minta harga mur mur gini lagi kat wana naa. Wana ta mampu na tolong😭😭 .. jangan kata wana jahat plak. Hari2 wana ingatkan bila sale tamat. Huuuu jadi jangan lambat k.. sale tamat 24 july ni (isnin depan). 😘 Jom simpan stock untuk setahun terus, jimat berganda-ganda 😉😉 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

8 Days ago
hienvo.95

Ngố

@hienvo.95


Comment from Ngố:


Nhớ a....miss love KNq

9 Days ago
rapidtrader

Quraisha Kodruth

@rapidtrader


Comment from Quraisha Kodruth:


Catch the Kings & Queens of Comedy: Joey Rasdien, Tumi Morake, Mpho Popps Modikoane, Rob Van Vuuren, Tracey-lee Oliver, Ndumiso lindi The Roosta, Trevor Gumbi, Khanyisa Bunu, Mark Banks Offical Page, Krijay Govender & Muthu Murugan at the Sandton Convention Centre, The Pavilion on Friday, 21 July for a show of hysterical proportions. Tickets from R185 at Computicket. https://goo.gl/vAu6EJ rapidtrader knq kingsand queens comedy laughs laugh jokes hilarious funny standupcomedy blublood computicket

9 Days ago
phreeart

PHree

@phreeart


Comment from PHree:


New Kings N Queens fashion by my good friend kstarzartworld Tshirts and sweatshirts! We got royalty and loyalty inside our DNA DM or email klairerussellgmail.com to place your order! 😎✌🏾 KNQ kstarzworld mensnyfw fashiondesigner swaggy fashionlover trending dtla engagement brideandgroom westcoast blackgirlmagic macqueen modelagency streetartist bff👭 eastcoast kingandqueen royalty hollywood celebritystylist stylist

9 Days ago
knq.shoes

KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY

@knq.shoes


Comment from KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY:


⏩ GIẦY THỂ THAO YEEZY BOOST 350 V3 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE :36-37-38-39-40-41-42-43-44 ⏩PRICE: 700k, ⏩shoes kicks Love instashoes sneakers sneaker sneakerhead sneakerheads sneakerfreak fashion sneakerholics sneakerfiend shoegasm knq.shoes hanoi saigon hcmcity danangcity palladium adidas *********************** replica fullbox fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

10 Days ago
knq.shoes

KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY

@knq.shoes


Comment from KNQ.SHOES ĐANG CÓ GIVEAWAY:


⏩ GIẦY THỂ THAO YEEZY BOOST 350 V3 👉 Replica - Full Box ⏩SIZE :39-40-41-42-43-44 ⏩PRICE: 700k, ⏩shoes kicks Love instashoes sneakers sneaker sneakerhead sneakerheads sneakerfreak fashion sneakerholics sneakerfiend shoegasm knq.shoes hanoi saigon hcmcity danangcity palladium adidas *********************** replica fullbox fulltag 🌟Liên hệ mua hàng: 👄Instagram: knq.shoes 🏢Shop online HÀ NỘI ✈️Ship TOÀN QUỐC ☎️Sms/ Imess/ Zalo/ Viber: 0964579345 🏢 Học viện nông nghiệp Việt Nam! trâu quỳ -Gia lâm hà nội

11 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Bau tahan lama tu yg kita nak 😉😉 pati ori dari PARIS memang takan mengecewakn anda 😘 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

15 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Suka bau mahal dan mewah?? Jom try code Botanique Parfum ni 😉 Detail Code 35 💐 Ini bau exclusive & expensive yg very clean & soft version. Bau benda mahal juga. Ingredients Lily, rose, sandalwood, violet, iris, morning glory, musk, peach, magnolia, cedar woods, hiacynth, bergamot, oakmoss, freesia, sorrell, jasmine. Elegant, evening use, mild powdery, creamy floral, aromatic green, macam ni lah rasanya bila dihidu. www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

15 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Killing me softly with that scent Botanique Parfum 😍 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

16 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Suka bau bunga beecampur manis dan vanilla?? 😍😍 jom try code baru ni. 😘😘 Code 38 🍏 Heliotrope, mandarin orange, rose, green apple, peach, ylanv ylang, cedar woods, honeydew, vanilla, honey, applemint, freesia, black seeds Wangian nyata hebat, melembabkan kehangatan & paling excotic. Katakan hello pada wangian yang ber nota floral, woody, serta sedikit fruity dan base vanilla ketika musim panas ini, ternyata menjadi cinta pandang pertama yang mengasyikkan. Seperti dihembus bayu carribean. Ayuh berpesta. www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

16 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Uiiii ~ iolss is nervous betul kawan ajak reunion masa majlis hari raya nanti ni. Nebes ni haruslah ditenangkan dengan cara bawak diri pergi menyopingg kens, masa ni lah nak boost up konpiden level tahap super saiyaa ! Semua dah ada baju baru, handbag baru!! eh barang mekap pun ada baru sakan nyaaaa apa lagi eh tak cukup? Yay !! dah ingat dahh ni. Opkoss lahh, botaniqueparfum PAKAR_KEYAKINAN_DALAM_MASA_2_SAAT ! Baju dah lawa, make up dah purfectooo takan nak dibiarkan bau peluh menyelubungiii ya dak ? No no no !! Kekal wangi dan segar di rumah terbukaa nanti oh yeahh ! www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

16 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


Code baru uollss 😍😍 Code 37 🌺 Cashmeran, orange blossom, white lily, neroli, white musk, vanilla, amber, blackberry, raspberry Pukauan wanita berani di malam hari, lagak seperti bintang filem berjalan penuh gaya membelah malam. Rasa anggun, menonjolkan sisi wanita, ada jiwa seni, romantic. Tidak manis keterlaluan. Lebih kepada white floral & sentuhan woody bergabung citrus selalunya meletup. www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris

16 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


"KEKAL WANGI SEPANJANG HARI DENGAN HARGA YANG MURAH, KUALITI SETARAF ANTARABANGSA" Botanique Parfum menggunakan pati ekstrak wangian perfume sehingga 50%-80% dan tahan lama demi memberi kepuasan optimum kepada si pemakai. Selain boleh digunakan waktu solat (merujuk kpd fatwa kebangsaan Malaysia, bahawa alcohol bukan najis, hukumnya harus) kami juga mempunyai Certification of Analysis di mana pati kami dihantar utk di analisa oleh lab bertaraf antarabangsa, ia bebas heavy metal, lulus ujian microbes. Antara kekuatan produk kami : 👉bekalan perfume diambil dpd luar negara ( PARIS ) 👉dibungkuskan di kilang bertaraf gmp 👉berkepekatan tinggi aka tahan lama 👉berbau harum 👉mesra solat 👉bebas ujian microbes di lab bertaraf antarabangsa 👉bebas heavy metals di lab bertaraf antarabangsa 👉harga istimewa 👉keluaran bumiputera muslim produk 👉🏻Setiap botol wangian diadun khas oleh pakar wangian sehingga ke langkah akhir dan turut mencipta pelbagai jenis wangian terbaru setiap bulan. 👉🏻Kami bukan wangian inspirasi jenama luar. Tetapi kami memberikan anda pengalaman menikmati wangian pada kelas pertama setaraf antarabangsa. 👉🏻Mempunyai 39 jenis bau wanita dan 9 jenis bau lelaki ================================================= Iollss is nervous betul kawan ajak reunion masa majlis hari raya ni. Nebes ni haruslah ditenangkan dengan cara bawak diri pergi menyopingg kens, masa ni lah nak boost up konpiden level tahap super saiyaa ! Baju dah lawa, make up dah purfectooo takan nak dibiarkan bau peluh menyelubungiii ya dak ? No no no !! Opkoss lahh, Pakai botaniqueparfum PAKAR_KEYAKINAN_DALAM_MASA_2_SAAT ! Kekal wangi dan segar di rumah terbukaa nanti oh yeahh ! Jom dapatkan Botanique Parfum dengan harga istimewa sepanjang syawal ini. Hq menawarkan harga berbaloi-baloi ini setahun sekali je taw.😘 Wasap wana di www.wasap.my/60183572152 www.wasap.my/60183572152 💗Tak Perlu Berbelanja Lebih Untuk Wangi Bak Retis💗 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale ser

16 Days ago
knqmondok

Kingandqueenmondok

@knqmondok


Comment from Kingandqueenmondok:


" 15 Syawal " Tinggal beberapa hari sahaja lagi sale hari raya. Tamatnye sale raya maka tamat la harga runtuh sekali setahun ni. Jangan lepaskan peluang dapat harga berbaloi2 ni.. kang harga kembali ke asal minta wana harga kurang ta mampu wana na bantu kome oii.. huu.. Nak harga jimat order sekarang, simpan stock untuk setahun terus 😘😘 www.wasap.my/60183572152 knq knqmondok perfumeluarbiasa botaniqueparfum teamsuenawawi minyakwangimurah perfumemurah perfumemalaysia perfume minyakwangimalaysia sayapakaisayajual parfumemalaysia minyakwangi yearendsale serdang bangi putrajaya serikembangan desaserdang balakong themines upm ioimallputrajaya alamanda cyberjaya minyakwangioroginal perfumeoriginal patiparis paris botaniqueparfum makeupwanabybotaniquefoundation teamsuenawawi knqmondok

18 Days ago