Search Tagsfor lipolab

diamond_filler

ПРЕПАРАТЫ ДЛЯ КОСМЕТОЛОГОВ💉👄👃🏻

@diamond_filler


Comment from ПРЕПАРАТЫ ДЛЯ КОСМЕТОЛОГОВ💉👄👃🏻:


В наличии вся линейка: 🚀Stylage 🚀 S_M_L_XL_XXL_Hydro_Lips 🔹цена: по запросу‼️ 🔹оригинальная сертифицированная продукция! 🔹при транспортировке соблюдаем температурный режим препаратов!🌡🌬❄️. 🔹доставка по всей России (СДЕК/ деловые линии/ КИТ)🏃🏻🚛✈️📦🤝. 🔹работаем: без выходных, 24/7. филлеры filler филеры мезонити ботулотоксины биоревитализанты juvederm ювидерм surgiderm суджидерм суржидерм revi aquashine стилаж stylage surgiderm30xp dermalax surgiderm24xp дермалакс LipoLab botulax refinex mesosculpC71 princess

3 Hours ago
whitening_slimming_injection

NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉

@whitening_slimming_injection


Comment from NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉:


Produk laku keras!!! Terjual lebih 200 kotak seminggu!!! Nak kulit putih melepak dengan harga murah!! siapa cakap nak cantik perlu habis beribu... Cindelle 3000 merupakan product terbaru suntikan pemutih dari korea dengan kandungan Glutathione 3000mg yang pastinya akan menghasilkan efek pemutih lebih cepat dan juga mempunyai fungsi lain seperti meningkatkan elastisitas kulit, detoksifikasi, pencegahan penuaan kulit. Kandungan dan Komposisi Cindelle 3000 : – Reduced Glutathione 3000mg – Thioctic Acid 1800mg – Vitamin C 500mg – Sheep Placenta Fungsi dan Manfaat Cindelle 3000 : – Memutihkan dan mencerahkan kulit – Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas – Sebagai Anti Aging – mengecilkan pori-pori dan mencerahkan warna kulit – Menghilangkan Garis-garis halus dan kedutan . Whatsapp 012 2587027 Cod ampang / klcc . "Every women deserve to be pretty" . lipolab lipolabmurah lipolaboriginal plussize nanguang cindella japanplatinum cindella1200mg cindelle3000 glutax whiteningdrip whiteninginjection whitening slimminginjection slimmingdrip slimming neelofa fattahamin fashasandha noradanish ctdk moodrepublic bazarpaknil bazaronline bazar mixingwhite mixingwhiteoriginal mixingwhite japanplatinum japanplatinumgreen nanguang

8 Hours ago
whitening_slimming_injection

NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉

@whitening_slimming_injection


Comment from NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉:


Produk laku keras!!! Terjual lebih 200 kotak seminggu!!! Nak kulit putih melepak dengan harga murah!! siapa cakap nak cantik perlu habis beribu... Cindelle 3000 merupakan product terbaru suntikan pemutih dari korea dengan kandungan Glutathione 3000mg yang pastinya akan menghasilkan efek pemutih lebih cepat dan juga mempunyai fungsi lain seperti meningkatkan elastisitas kulit, detoksifikasi, pencegahan penuaan kulit. Kandungan dan Komposisi Cindelle 3000 : – Reduced Glutathione 3000mg – Thioctic Acid 1800mg – Vitamin C 500mg – Sheep Placenta Fungsi dan Manfaat Cindelle 3000 : – Memutihkan dan mencerahkan kulit – Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas – Sebagai Anti Aging – mengecilkan pori-pori dan mencerahkan warna kulit – Menghilangkan Garis-garis halus dan kedutan . Whatsapp 012 2587027 Cod ampang / klcc . "Every women deserve to be pretty" . lipolab lipolabmurah lipolaboriginal plussize nanguang cindella japanplatinum cindella1200mg cindelle3000 glutax whiteningdrip whiteninginjection whitening slimminginjection slimmingdrip slimming neelofa fattahamin fashasandha noradanish ctdk moodrepublic bazarpaknil bazaronline bazar mixingwhite mixingwhiteoriginal mixingwhite japanplatinum japanplatinumgreen nanguang

8 Hours ago
whitening_slimming_injection

NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉

@whitening_slimming_injection


Comment from NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉:


Produk laku keras!!! Terjual lebih 200 kotak seminggu!!! Nak kulit putih melepak dengan harga murah!! siapa cakap nak cantik perlu habis beribu... Cindelle 3000 merupakan product terbaru suntikan pemutih dari korea dengan kandungan Glutathione 3000mg yang pastinya akan menghasilkan efek pemutih lebih cepat dan juga mempunyai fungsi lain seperti meningkatkan elastisitas kulit, detoksifikasi, pencegahan penuaan kulit. Kandungan dan Komposisi Cindelle 3000 : – Reduced Glutathione 3000mg – Thioctic Acid 1800mg – Vitamin C 500mg – Sheep Placenta Fungsi dan Manfaat Cindelle 3000 : – Memutihkan dan mencerahkan kulit – Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas – Sebagai Anti Aging – mengecilkan pori-pori dan mencerahkan warna kulit – Menghilangkan Garis-garis halus dan kedutan . Whatsapp 012 2587027 Cod ampang / klcc . "Every women deserve to be pretty" . lipolab lipolabmurah lipolaboriginal plussize nanguang cindella japanplatinum cindella1200mg cindelle3000 glutax whiteningdrip whiteninginjection whitening slimminginjection slimmingdrip slimming neelofa fattahamin fashasandha noradanish ctdk moodrepublic bazarpaknil bazaronline bazar mixingwhite mixingwhiteoriginal mixingwhite japanplatinum japanplatinumgreen nanguang

8 Hours ago
whitening_slimming_injection

NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉

@whitening_slimming_injection


Comment from NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉:


Produk laku keras!!! Terjual lebih 200 kotak seminggu!!! Nak kulit putih melepak dengan harga murah!! siapa cakap nak cantik perlu habis beribu... Cindelle 3000 merupakan product terbaru suntikan pemutih dari korea dengan kandungan Glutathione 3000mg yang pastinya akan menghasilkan efek pemutih lebih cepat dan juga mempunyai fungsi lain seperti meningkatkan elastisitas kulit, detoksifikasi, pencegahan penuaan kulit. Kandungan dan Komposisi Cindelle 3000 : – Reduced Glutathione 3000mg – Thioctic Acid 1800mg – Vitamin C 500mg – Sheep Placenta Fungsi dan Manfaat Cindelle 3000 : – Memutihkan dan mencerahkan kulit – Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas – Sebagai Anti Aging – mengecilkan pori-pori dan mencerahkan warna kulit – Menghilangkan Garis-garis halus dan kedutan . Whatsapp 012 2587027 Cod ampang / klcc . "Every women deserve to be pretty" . lipolab lipolabmurah lipolaboriginal plussize nanguang cindella japanplatinum cindella1200mg cindelle3000 glutax whiteningdrip whiteninginjection whitening slimminginjection slimmingdrip slimming neelofa fattahamin fashasandha noradanish ctdk moodrepublic bazarpaknil bazaronline bazar mixingwhite mixingwhiteoriginal mixingwhite japanplatinum japanplatinumgreen nanguang

8 Hours ago
whitening_slimming_injection

NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉

@whitening_slimming_injection


Comment from NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉:


Produk laku keras!!! Terjual lebih 200 kotak seminggu!!! Nak kulit putih melepak dengan harga murah!! siapa cakap nak cantik perlu habis beribu... Cindelle 3000 merupakan product terbaru suntikan pemutih dari korea dengan kandungan Glutathione 3000mg yang pastinya akan menghasilkan efek pemutih lebih cepat dan juga mempunyai fungsi lain seperti meningkatkan elastisitas kulit, detoksifikasi, pencegahan penuaan kulit. Kandungan dan Komposisi Cindelle 3000 : – Reduced Glutathione 3000mg – Thioctic Acid 1800mg – Vitamin C 500mg – Sheep Placenta Fungsi dan Manfaat Cindelle 3000 : – Memutihkan dan mencerahkan kulit – Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas – Sebagai Anti Aging – mengecilkan pori-pori dan mencerahkan warna kulit – Menghilangkan Garis-garis halus dan kedutan . Whatsapp 012 2587027 Cod ampang / klcc . "Every women deserve to be pretty" . lipolab lipolabmurah lipolaboriginal plussize nanguang cindella japanplatinum cindella1200mg cindelle3000 glutax whiteningdrip whiteninginjection whitening slimminginjection slimmingdrip slimming neelofa fattahamin fashasandha noradanish ctdk moodrepublic bazarpaknil bazaronline bazar mixingwhite mixingwhiteoriginal mixingwhite japanplatinum japanplatinumgreen nanguang

8 Hours ago
whitening_slimming_injection

NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉

@whitening_slimming_injection


Comment from NANGKUANG❄️CINDELLA❄️AMCJAPAN💉:


Produk laku keras!!! Terjual lebih 200 kotak seminggu!!! Nak kulit putih melepak dengan harga murah!! siapa cakap nak cantik perlu habis beribu... Cindelle 3000 merupakan product terbaru suntikan pemutih dari korea dengan kandungan Glutathione 3000mg yang pastinya akan menghasilkan efek pemutih lebih cepat dan juga mempunyai fungsi lain seperti meningkatkan elastisitas kulit, detoksifikasi, pencegahan penuaan kulit. Kandungan dan Komposisi Cindelle 3000 : – Reduced Glutathione 3000mg – Thioctic Acid 1800mg – Vitamin C 500mg – Sheep Placenta Fungsi dan Manfaat Cindelle 3000 : – Memutihkan dan mencerahkan kulit – Meningkatkan Kekuatan Kulit dan Elastisitas – Sebagai Anti Aging – mengecilkan pori-pori dan mencerahkan warna kulit – Menghilangkan Garis-garis halus dan kedutan . Whatsapp 0122587027 Cod ampang / klcc . "Every women deserve to be pretty" . lipolab lipolabmurah lipolaboriginal plussize nanguang cindella japanplatinum cindella1200mg cindelle3000 glutax whiteningdrip whiteninginjection whitening slimminginjection slimmingdrip slimming neelofa fattahamin fashasandha noradanish ctdk moodrepublic bazarpaknil bazaronline bazar mixingwhite mixingwhiteoriginal mixingwhite japanplatinum japanplatinumgreen nanguang

8 Hours ago
beenaa_amani

BeeNaa Amani +6017-7754553

@beenaa_amani


Comment from BeeNaa Amani +6017-7754553:


Orang Korea tak make-up? tak lah.. dorang pun make up okay.. Tapi rahsia makeup yg cantik bermula dgn skin yg mmg dah flawless, thats why korean punya make up look sgt natural & tak tebal bkn mcm Malaysian, natural look & daily look pun dah almost gaya nak g bersanding kan?? Siapa suka make up natural korang kena mulakan dgn penjagaan kulit dulu ya... . . . Korean biasanya daily make up dorang hanya apply Sunblock + Cushion + Lipstick nipis sahaja.. Utk mata plak dorang hanya fill up bahagian kening yg kosong sahaja bukan lukis sampai nampak garis semua tu, and eyeliner sgt nipis bahagian dalam, dan mascara pun apply light2 je... Kalau pakai eyeshadow pun biasa dorang akan pakai warna soft pink or soft nude brown... blusher pun apply light2 warna yg soft... Malam hari plak muka dicuci dgn banyak step cleansing utk make sure skin bersih dr sisa make up so that muka xde masalah jerawat, jeragat dll.. . . . . Macam mana dorang make sure seluruh badan putih??? Setiap minggu buat suntikan vitamin utk whitening dan apply sunblock hari2 ya walaupon hari hujan... Haaa... Kena la rajin... Kalau perasan majoriti orang Korea x suka pakai baju yg menjolok mata, baju dorang mostly lengan panjang and menutup dada.. sbb boleh jaga skin sekali dr matahari.. biasanya dorang akan pakai baju nipis time musim summer sahaja sbb cuaca panas.. itupun still elakkan dr yg terlalu terdedah... jarang jumpa org Korea pakai sexy ya kat kawasan public kecuali time artis2 dorang perform atas stage je.. . . . . . . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : cindellatreninjectionplacentalucchinisheepcomplexion6complexion6plusjapanplatinumsnowwhiteinjectionwhitejadeaidcindella1200mgtren500mgnangkuangmixingwhitewhiteningboosterlipolabplacentastemcellbioswissstemcellwhiteninginjectiontranexamicacidrexwhiteningbloggerbeautybloggerbeautyreviewkoreanbeautyivdripneelofafattahaminskinwhiteningkbeautymalaysiakulitputih: Gambar sekadar hiasan..

10 Hours ago
beenaa_amani

BeeNaa Amani +6017-7754553

@beenaa_amani


Comment from BeeNaa Amani +6017-7754553:


Orang Korea tak make-up? tak lah.. dorang pun make up okay.. Tapi rahsia makeup yg cantik bermula dgn skin yg mmg dah flawless, thats why korean punya make up look sgt natural & tak tebal bkn mcm Malaysian, natural look & daily look pun dah almost gaya nak g bersanding kan?? Siapa suka make up natural korang kena mulakan dgn penjagaan kulit dulu ya... . . . Korean biasanya daily make up dorang hanya apply Sunblock + Cushion + Lipstick nipis sahaja.. Utk mata plak dorang hanya fill up bahagian kening yg kosong sahaja bukan lukis sampai nampak garis semua tu, and eyeliner sgt nipis bahagian dalam, dan mascara pun apply light2 je... Kalau pakai eyeshadow pun biasa dorang akan pakai warna soft pink or soft nude brown... blusher pun apply light2 warna yg soft... Malam hari plak muka dicuci dgn banyak step cleansing utk make sure skin bersih dr sisa make up so that muka xde masalah jerawat, jeragat dll.. . . . . Macam mana dorang make sure seluruh badan putih??? Setiap minggu buat suntikan vitamin utk whitening dan apply sunblock hari2 ya walaupon hari hujan... Haaa... Kena la rajin... Kalau perasan majoriti orang Korea x suka pakai baju yg menjolok mata, baju dorang mostly lengan panjang and menutup dada.. sbb boleh jaga skin sekali dr matahari.. biasanya dorang akan pakai baju nipis time musim summer sahaja sbb cuaca panas.. itupun still elakkan dr yg terlalu terdedah... jarang jumpa org Korea pakai sexy ya kat kawasan public kecuali time artis2 dorang perform atas stage je.. . . . . . . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553(Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : cindellatreninjectionplacentalucchinisheepcomplexion6complexion6plusjapanplatinumsnowwhiteinjectionwhitejadeaidcindella1200mgtren500mgnangkuangmixingwhitewhiteningboosterlipolabplacentastemcellbioswissstemcellwhiteninginjectiontranexamicacidrexwhiteningbloggerbeautybloggerbeautyreviewkoreanbeautyivdripneelofafattahaminskinwhiteningkbeautymalaysiakulitputih: Gambar sekadar hiasan..

10 Hours ago
senyorita_injection

Beauty Whitening Injection

@senyorita_injection


Comment from Beauty Whitening Injection:


😍😘AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN 📢📢📢 whatsapp +6013-3388262 🌸🌸🌸slimminginjection amcjapanslimming amcjapan amcslimmingjapan vitcrosehip sayajualmurah cindella slimminginjection whiteninginjection evgenis injectionwhitening injectionwhiteningmurah injectionoriginal sayajual bazaarpaknil bazarpaknil glutathione mixingwhite sayajualonline tyreseblanc snowwhiteinjection lipodistrofk lipolab lcarnitine ubatkurus bajumurah bajumuslimah tudungmurah noradanish bellaammara

10 Hours ago
beenaa_amani

BeeNaa Amani +6017-7754553

@beenaa_amani


Comment from BeeNaa Amani +6017-7754553:


Orang Korea tak make-up? tak lah.. dorang pun make up okay.. Tapi rahsia makeup yg cantik bermula dgn skin yg mmg dah flawless, thats why korean punya make up look sgt natural & tak tebal bkn mcm Malaysian, natural look & daily look pun dah almost gaya nak g bersanding kan?? Siapa suka make up natural korang kena mulakan dgn penjagaan kulit dulu ya... . . . Korean biasanya daily make up dorang hanya apply Sunblock + Cushion + Lipstick nipis sahaja.. Utk mata plak dorang hanya fill up bahagian kening yg kosong sahaja bukan lukis sampai nampak garis semua tu, and eyeliner sgt nipis bahagian dalam, dan mascara pun apply light2 je... Kalau pakai eyeshadow pun biasa dorang akan pakai warna soft pink or soft nude brown... blusher pun apply light2 warna yg soft... Malam hari plak muka dicuci dgn banyak step cleansing utk make sure skin bersih dr sisa make up so that muka xde masalah jerawat, jeragat dll.. . . . . Macam mana dorang make sure seluruh badan putih??? Setiap minggu buat suntikan vitamin utk whitening dan apply sunblock hari2 ya walaupon hari hujan... Haaa... Kena la rajin... Kalau perasan majoriti orang Korea x suka pakai baju yg menjolok mata, baju dorang mostly lengan panjang and menutup dada.. sbb boleh jaga skin sekali dr matahari.. biasanya dorang akan pakai baju nipis time musim summer sahaja sbb cuaca panas.. itupun still elakkan dr yg terlalu terdedah... jarang jumpa org Korea pakai sexy ya kat kawasan public kecuali time artis2 dorang perform atas stage je.. . . . . . . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : cindellatreninjectionplacentalucchinisheepcomplexion6complexion6plusjapanplatinumsnowwhiteinjectionwhitejadeaidcindella1200mgtren500mgnangkuangmixingwhitewhiteningboosterlipolabplacentastemcellbioswissstemcellwhiteninginjectiontranexamicacidrexwhiteningbloggerbeautybloggerbeautyreviewkoreanbeautyivdripneelofafattahaminskinwhiteningkbeautymalaysiakulitputih: Gambar sekadar hiasan..

10 Hours ago
careandflare_beautyshoppe

careandflare_beautyshoppe

@careandflare_beautyshoppe


Comment from careandflare_beautyshoppe:


Takyah susah2 survey harga c6😏😏😏 Sebab hrga dia fix ya RM980 . Merdeka sale shj murah😁 Produk retis. Tak perlu guna skincare timbang or skinxare msia yg belum tentu ada RnD tu. Guna je brg yg retis pkai. Diorg tak lokek jg kulit. Mesti brg bgus diorg amik . Cuba set eina azman ni dulu. ======================= 📲01124167318 0145117824 🎀MERDEKA MALAYSIA OFFER!! 👑COMPLEXION 6 👑COMPLEXION 6+ 👑AMC SLIMMING 👑CINDELLA 600MG 👑CINDELLA 1200MG 👑SNOW WHITE 👑JAPAN PLATINUM 👑29 NEXENTURY SLC 2 👑29 NEXENTURY SWISS COLLAGEN 👑NEURAMIST FILLER . 😍OFFER DERMANIC BDAY PIL RM38 . cindellainjection snowwhiteinjection complexion6 neuramisfiller transamine glutaxdna mixingwhite white203040 produkkecantikan injectionmurah hidonac japanamcslimming cindella1200mg nanguang goldenwhiteinjection nangkuang complexion6plus japanplatinuminjection lipolab laroscorbineplatinum gshdics4000 rexadvancedwhitening rexpharma 29nexentury

10 Hours ago
careandflare_beautyshoppe

careandflare_beautyshoppe

@careandflare_beautyshoppe


Comment from careandflare_beautyshoppe:


Hello beauticians . List of botoxinjections are here ya. botoxmalaysia beauticiansmalaysia . BOTOX 1)Usa botox 2)Green botox (Nabota) 3) Pink botox (Meditoxin) 4) botulax 100u 5) botulax 200u 6) Blue botox (Neuronox) . ======================= 📲01124167318 0145117824 🎀MERDEKA MALAYSIA OFFER!! 👑COMPLEXION 6 👑COMPLEXION 6+ 👑AMC SLIMMING 👑CINDELLA 600MG 👑CINDELLA 1200MG 👑SNOW WHITE 👑JAPAN PLATINUM 👑29 NEXENTURY SLC 2 👑29 NEXENTURY SWISS COLLAGEN 👑NEURAMIST FILLER . 😍OFFER DERMANIC BDAY PIL RM38 . cindellainjection snowwhiteinjection complexion6 neuramisfiller transamine glutaxdna mixingwhite white203040 produkkecantikan injectionmurah hidonac japanamcslimming cindella1200mg nanguang goldenwhiteinjection nangkuang complexion6plus japanplatinuminjection lipolab laroscorbineplatinum gshdics4000 rexadvancedwhitening rexpharma 29nexentury

10 Hours ago
gluta_mesofillerbotox

กลูต้าฉีดราคาถูกที่สุดในไอจี

@gluta_mesofillerbotox


Comment from กลูต้าฉีดราคาถูกที่สุดในไอจี:


NABOTA 100u สูญ แท้ 1,000,000%👍👍👍 ฉีดหน้าเรียว ฉีดริ้วรอยเห็นผลใน 30 นาที ความมหัศจรรย์หน้าเรียวลดกราม ฉีดVShape เห็นผลภายใน 10 วัน 🏆1 กล่อง ราคา 2,750฿ ด่วน จำนวนจำกัด 🏆3 กล่อง ราคา 2,650฿ 🏆10 กล่อง ราคา 2300฿ กลูต้าฉีดผิวขาวbotoxกลูต้าฉีดผิวถูกสุดในไอจียาขาวมาเด้คอลลาเจนเมโสหน้าใสnabotabotulaxsyneuroxกลูต้าราคาส่งถูกที่สุดในไอจีกลูต้าฉีดผิวราคาถูกฉีดผิวขาวglutax600gsfillerperlaneliporaselipolabvlinesolgunamadeอสุจิแซลมอนกลูต้าฉีดผิวขาวราคาถูกที่สุดในไอจีsyneuroxbotulaxnabotaโบท็อคของแท้โบสูญwhitevisageglutathioneglutaxmixingwhiteยาฉีดผิวmeso

10 Hours ago
gluta_mesofillerbotox

กลูต้าฉีดราคาถูกที่สุดในไอจี

@gluta_mesofillerbotox


Comment from กลูต้าฉีดราคาถูกที่สุดในไอจี:


❤️✨MIXING WHITE Dazzle Boost❤️ 1 กล่อง 6 โดส 1 กล่อง ราคา 1150บาท (ฟรี ems) 3 กล่อง ราคา 8xx บาท (ฟรี ems) 10 กล่อง ราคา xxx บาท (ฟรี ems) ล่าสุดเข็มสีขาว 2016 จาก swissmed โดยใช้เทคนิคทางชีวภาพขั้นสูงที่อยู่ในการผลิตด้วยเทคโนโลยีดีเอ็นเอล่าสุด ที่มีเนื้อหาที่สมบูรณ์แบบเพื่อให้ความช่วยเหลือ ผู้ที่ผิวดำและหมองคล้ำ Komposisi Dazzle Boost Mixing White Extreme Antioxidants DNA Repair: •DNA Glutathione Transferase 23000mg •DNA Glutathione Reductase 20000mg •5ML Dazzle Booster 13000mg (Gamma-Tocopherol, Cholecalciferol, Ascorbic Acid, Calcium, Zinc, Selenium, Genistein, Enzyme Complex) ประโยชน์ที่ได้รับ Dazzle สีขาวมากสารต้านอนุมูลอิสระ Boost ผสม ซ่อมแซมดีเอ็นเอ ให้สีชมพูกับผิวขาว ปรับปรุงความอดทน ทำให้ผิวขาวและสว่าง ช่วยฟื้นฟูผิว จางหายผิวคล้ำ / จุดด่างดำบนใบหน้าและร่างกาย ความเสียหายผิวป้องกันที่เกิดจากรังสีดวงอาทิตย์ ช่วยรักษาระดับ kologen ดังนั้นผิวจะดูกระจ่างใสกลายเป็นตึงและยืดหยุ่น ให้ผิวกระจ่างใสขึ้นจะมีลักษณะที่ดีต่อสุขภาพมากขึ้นและไม่หมองคล้ำ ช่วยลดริ้วรอยจุดด่างดำและริ้ว ปรับปรุงระบบภูมิคุ้มกันของร่างกายและกระตุ้นกระบวนการของระบบเดิมของร่างกาย เขายับยั้งเมลานิน หน่วยงานข้ามมากเกินไป ผิวขาวมากขึ้นอย่างสมบูรณ์แบบ นอกจากนี้เขายังสามารถลบและริ้วรอยและกระชับผิวลดจุดด่างดำจากสิวกลูต้าฉีดผิวขาวbotoxกลูต้าฉีดผิวถูกสุดในไอจียาขาวมาเด้คอลลาเจนเมโสหน้าใสnabotabotulaxsyneuroxกลูต้าราคาส่งถูกที่สุดในไอจีกลูต้าฉีดผิวราคาถูกฉีดผิวขาวglutax600gsfillerperlaneliporaselipolabvlinesolgunamadeอสุจิแซลมอนกลูต้าฉีดผิวขาวราคาถูกที่สุดในไอจีsyneuroxbotulaxnabotaโบท็อคของแท้โบสูญwhitevisageglutathioneglutaxmixingwhiteยาฉีดผิวmeso

10 Hours ago
bellezahomme_official

Cindella, Tren, Complexion 6

@bellezahomme_official


Comment from Cindella, Tren, Complexion 6:


GMP, Pic/s, and FDA Certified.. Internationally recognized.. VVIP and Celebrity choice.. RM980 per box + Freegift and Free Postage Seluruh Malaysia.. Kenapa ramai chinese customer / celebrity guna ni? Sebab dia improve blood circulation.. Sebab Chinese mmg jenis pilih produk yg not only good for skin, also for health.. Thats why pada customer yg budget lebih and berkemampuan, sis akan suggest korang guna C6 dulu sebelum continue drip C6 Plus, Cindella, Tren or Japan Platinum or Snow White... Sebab kesan dia lagi bagus bila korang guna C6 and continue plak produk lain.. Dia akan bantu boost kesan produk lain tu okay.. Nak guna C6 ni saje pun blh.. . . . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp/wechat +6018-9641874 (Strictly no calls) BLOG : bellezahommeofficial.blogspot.com (Klik Link on Bio) . . . . BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : cindella treninjection placentalucchinisheep complexion6 complexion6plus japanplatinum snowwhiteinjection whitejadeaid cindella1200mg tren500mg nangkuang mixingwhite whiteningbooster lipolab placentastemcell bioswissstemcell whiteninginjection tranexamicacid rexwhitening blogger beautyblogger beautyreview koreanbeauty ivdrip cindelle cindelle3000 skinwhitening kbeauty malaysia kulitputih

11 Hours ago
bellezahomme_official

Cindella, Tren, Complexion 6

@bellezahomme_official


Comment from Cindella, Tren, Complexion 6:


GMP, Pic/s, and FDA Certified.. Internationally recognized.. VVIP and Celebrity choice.. RM980 per box + Freegift and Free Postage Seluruh Malaysia.. Kenapa ramai chinese customer / celebrity guna ni? Sebab dia improve blood circulation.. Sebab Chinese mmg jenis pilih produk yg not only good for skin, also for health.. Thats why pada customer yg budget lebih and berkemampuan, sis akan suggest korang guna C6 dulu sebelum continue drip C6 Plus, Cindella, Tren or Japan Platinum or Snow White... Sebab kesan dia lagi bagus bila korang guna C6 and continue plak produk lain.. Dia akan bantu boost kesan produk lain tu okay.. Nak guna C6 ni saje pun blh.. . . . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp/wechat +6018-9641874 (Strictly no calls) BLOG : bellezahommeofficial.blogspot.com (Klik Link on Bio) . . . . BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : cindella treninjection placentalucchinisheep complexion6 complexion6plus japanplatinum snowwhiteinjection whitejadeaid cindella1200mg tren500mg nangkuang mixingwhite whiteningbooster lipolab placentastemcell bioswissstemcell whiteninginjection tranexamicacid rexwhitening blogger beautyblogger beautyreview koreanbeauty ivdrip cindelle cindelle3000 skinwhitening kbeauty malaysia kulitputih

11 Hours ago
bellezahomme_official

Cindella, Tren, Complexion 6

@bellezahomme_official


Comment from Cindella, Tren, Complexion 6:


GMP, Pic/s, and FDA Certified.. Internationally recognized.. VVIP and Celebrity choice.. RM980 per box + Freegift and Free Postage Seluruh Malaysia.. Kenapa ramai chinese customer / celebrity guna ni? Sebab dia improve blood circulation.. Sebab Chinese mmg jenis pilih produk yg not only good for skin, also for health.. Thats why pada customer yg budget lebih and berkemampuan, sis akan suggest korang guna C6 dulu sebelum continue drip C6 Plus, Cindella, Tren or Japan Platinum or Snow White... Sebab kesan dia lagi bagus bila korang guna C6 and continue plak produk lain.. Dia akan bantu boost kesan produk lain tu okay.. Nak guna C6 ni saje pun blh.. . . . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp/wechat +6018-9641874 (Strictly no calls) BLOG : bellezahommeofficial.blogspot.com (Klik Link on Bio) . . . . BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : cindella treninjection placentalucchinisheep complexion6 complexion6plus japanplatinum snowwhiteinjection whitejadeaid cindella1200mg tren500mg nangkuang mixingwhite whiteningbooster lipolab placentastemcell bioswissstemcell whiteninginjection tranexamicacid rexwhitening blogger beautyblogger beautyreview koreanbeauty ivdrip cindelle cindelle3000 skinwhitening kbeauty malaysia kulitputih

11 Hours ago
bellezahomme_official

Cindella, Tren, Complexion 6

@bellezahomme_official


Comment from Cindella, Tren, Complexion 6:


GMP, Pic/s, and FDA Certified.. Internationally recognized.. VVIP and Celebrity choice.. RM980 per box + Freegift and Free Postage Seluruh Malaysia.. Kenapa ramai chinese customer / celebrity guna ni? Sebab dia improve blood circulation.. Sebab Chinese mmg jenis pilih produk yg not only good for skin, also for health.. Thats why pada customer yg budget lebih and berkemampuan, sis akan suggest korang guna C6 dulu sebelum continue drip C6 Plus, Cindella, Tren or Japan Platinum or Snow White... Sebab kesan dia lagi bagus bila korang guna C6 and continue plak produk lain.. Dia akan bantu boost kesan produk lain tu okay.. Nak guna C6 ni saje pun blh.. . . . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp/wechat +6018-9641874 (Strictly no calls) BLOG : bellezahommeofficial.blogspot.com (Klik Link on Bio) . . . . BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : cindella treninjection placentalucchinisheep complexion6 complexion6plus japanplatinum snowwhiteinjection whitejadeaid cindella1200mg tren500mg nangkuang mixingwhite whiteningbooster lipolab placentastemcell bioswissstemcell whiteninginjection tranexamicacid rexwhitening blogger beautyblogger beautyreview koreanbeauty ivdrip cindelle cindelle3000 skinwhitening kbeauty malaysia kulitputih

11 Hours ago
fillercenter

Компания «FillerCenter»

@fillercenter


Comment from Компания «FillerCenter»:


Мезотерапиябиоревитализациялиполиптикботоксфиллердиспортbcnadipoдренирующийbotoxлисакцияциллюлитфиллерцентрбцнфиллерывмосквекупитьфиллерыуофициальногодистрибьюотораконтурнаяпластикаjuvedermvoliteprincessобучениеувеличениегубadipofortebcnlipolipolabadipo

47 Days ago