Search Tagsfor lipolab

whitening_injection.ielafairey

Complexion6 Cindella Tren AWD🎁

@whitening_injection.ielafairey


Comment from Complexion6 Cindella Tren AWD🎁:


White Jade Aid the best whitening supplement pilihan celebrity dan warga Korea since 2014. 3 Tahun sahaja dah menembusi pasaran antarabangsa dan dipasarkan ke pelbagai negara.. 1 Box 30 sachet makan. . . 🌼Kulit awak2 semua akan nampak glowing pinkish2 dan lembap dalam masa 24-48jam. . 🌼Dalam masa seminggu skin semakin cerah putih and sunburn makin reduce, jerawat mengecut, kulit kurang berminyak tau.. Parut pon makin pudar! . 🌼Pores makin mengecil, anti aging, garis halus mula berkurang. Jadi kulit akan lebih halus dan hasilkan sel kulit yg baru.. and Giving support to boost your natural beauty and long-term health. . 🌼️Sesuai utk semua jenis kulit, kulit sensitif,kusam, kering, too oily.. dll... . 🌼Dan sesuai utk lelaki dan perempuan semua peringkat umur. . 🌼Liver, allergy and radiation protection. Increase metabolism too . . Kesan seawal 24Jam!! Hanya koyak sachet dan makan! . 🌸Anyone, anytime, anywhere!!! 🌸 . -------------------------------------------------------------------- WhatsApp 📲 +6019-9211901 (iela) 24 hours available Free consultation Postage monday-friday 💯 Original, money back guarantee -------------------------------------------------------------------- : nexentury29 japanplatinum japanplatinuminjection japanplatinum1000mg japanplatinumgreen snowwhiteinjection complexion6 cindella1200mg nangkuang tren500mg glutax600gs glutaxgold complexion6plus slc24a5nexentury whitejadeaid treninjection vitamax2gsnano placentalucchinisheep vcinjection cindellamurah cindella japanamcslimming mixingwhite kualalumpur whiteningbooster lipolab bioswissstemcell placentastemcell awd rexadvanced

43 Minutes ago
whitening_injection.ielafairey

Complexion6 Cindella Tren AWD🎁

@whitening_injection.ielafairey


Comment from Complexion6 Cindella Tren AWD🎁:


Nak whitening injection yg berbaloi? Why not cuba Tren my dear,highly recommended utk siapa2 nk putih flawless bebas jerawat jeragat. 😊😊 . . TREN 500mg INJECTION 😍 . . Functions : 🔥-Whitening skin 🔥-Anti pigmentation 🔥-Anti acne 🔥-Scars treatment 🔥-Suitable for sensitive skin / eczema 🔥-Reduce size of large pores 🔥-Recommended for sunburn skin treatment 🔥-Suitable for all skin types . FUNGSI: 🔥-cerahkan kulit, putih seluruh badan gebu gebas flawless. 🔥-merawat jerawat, hilangkan jerawat dan parut jerawat 🔥-hilangkan jeragat dan bintik2 di badan. 🔥-sesuai untuk kulit sensitif/eczema, highly recommended. -mengecilkan liang pori dan lubang2 bekas jerawat 🔥-melembapkan kulit dan bagi effect glowing and healthy skin 🔥-membuat kulit lebih muda, lembut bila disentuh . . Pasti puas hati!! Pilihan artis-artis and VIP.. harga jauh lebih murah dari Klinik and yang pasti ORIGINAL. Money back guarantee. . . -------------------------------------------------------------------- WhatsApp 📲 +6019-9211901 (iela) 24 hours available Free consultation Postage monday-friday 💯 Original, money back guarantee -------------------------------------------------------------------- . whiteninginjection white203040malaysia cindellasale cindellamurah cindellaoriginal cindella1200mg complexion6 complexion6original complexion6+ complexion6plus platinum japanplatinum snowwhite 29nexentury mixingwhite placentalucchinisheep tren tren500mg glutax100gs glutaxgold glutax600gs vitamax goldenwhite nanguang luthioneade awd lipolab amcjapanslimming whitejadeaid

46 Minutes ago
glutahauz

AWD REX READYSTOCK !

@glutahauz


Comment from AWD REX READYSTOCK !:


GLUTAX 5GS MICRO SOFTGEL ** READYSTOCK ______________________ 💙 WhatsApp / SMS ☎ +60196986525 👧 WANI ______________________ Price : RM190 ( Semenanjung ) RM200 ( Sabah/Sarawak ) . . Ada tak yang sampai sekarang takut dengan jarum? Dengar perkataan injection je pun dah rasa seriau, pening2 lalat tak pun nak pitam? 😁 . Hehe jangan risau dear, sekarang Wani ada jual dalam bentuk pil ya. Senang kan boleh masuk handbag, anywhere anytime boleh makan. . Kali ni Wani nak introduce Glutax 5GS softgel. Softgel ni macam pil yang kita biasa makan tu tapi dia lembut. Bila sebut softgel je kena selalu ingat yang pil berbentuk softgel lagi senang serap dari kapsul yang keras. Sebab tu jangan tanya2 lagi kenapa dia dalam bentuk softgel macam ni taw 😁 . Dari segi isi kandungan pulak dia sama je macam Glutax 5GS injection. Tak ada beza ya dear sebab pengeluar pun dari pihak yang sama ☺ Jadi bagi awak semua yang takut nak inject ataupun mereka yang inject tapi nak juga consume something, boleh la cuba Glutax 5GS Softgel 😉 . . . glutax5gssoftgel glutax5gs glutaxmicro glutax12g glutax50gs glutax500gs glutax200gsdiamondbright glutax2000gs glutaxdna glutaxproq10 glutaxgold glutax8000gz veniscynexgenprowhite aquaveniscy veniscyegf veniscyq10 nc24ultimate nc24gold biocellplacenta cindella1200mg mixingwhite esenseuwhite lipolab tyreseblanc snowwhite japanlatinum vitamax collagen aquaveniscy evgenisdumovit

3 Hours ago
glutahauz

AWD REX READYSTOCK !

@glutahauz


Comment from AWD REX READYSTOCK !:


AWD REX 2400MG ** READYSTOCK ______________________ 💙 WhatsApp / SMS ☎ +60196986525 👧 WANI 💯% ORIGINAL ______________________ . . . awdrex 29nexenturycollagen veniscynexgenprowhit glutax5gs glutaxmicro glutax12g glutax50gs glutax500gs glutax200gsdiamondbright glutax2000gs glutaxdna glutaxproq10 glutaxgold glutax8000gz aquaveniscy veniscyegf veniscyq10 nc24ultimate nc24gold biocellplacenta cindella1200mg mixingwhite esenseuwhite lipolab tyreseblanc snowwhite japanlatinum vitamax collagen aquaveniscy evgenisdumovit

4 Hours ago
whitening_injection.ielafairey

Complexion6 Cindella Tren AWD🎁

@whitening_injection.ielafairey


Comment from Complexion6 Cindella Tren AWD🎁:


Hi ladies cantik and gorges 😘😘 Dr ielafairey_beauty_ baru free nk update dgn u olls pasal NEW Packaging cindella1200mg ni 😁 . . Actually new packaging ni since Dec 2016 lg, tp maybe ada yg tak perasan sebab kdg2 kami seller2 guna gambar lama je, sebab malas nk edit. Kihkih 😁😋😋 . . Okay first of all, semuanya masih 💯 % ORIGINAL and quality masih sama, & dari company yg sama.. Bezanya cuma kt tepi box (Vitamin C & Gluta 1200mg) dah tak ada barcode, so, Expiry date, batch code, and barcode dah pindah ATAS box. Utk box Thioctic Acid: batch code, expiry date & barcode kat tepi box. . . Tulisan kt box Vitamin C tu bahagian atas dia print bahagian tepi sikit, dah tak di tengah. . . Dalam box Vitamin C sahaja ada partition. Box Gluta 1200mg tak ada partition. . . Glutathione 1200mg tu dia seketul serbuk dia,tak melekat kat ampoules. . Nak yakin lagi nk pastikan original ke tak, boleh tengok valid batch code & expiry date kt belakang each ampoules. . . Boleh double check and email manufacturer untuk semakan. 😊 Make sure dapatkan cindellakorea from Korea dengan sis ya 😘😘 . . -------------------------------------------------------------------- WhatsApp 📲 +6019-9211901 (iela) 24 hours available Free consultation Postage monday-friday 💯 Original, money back guarantee -------------------------------------------------------------------- . whiteninginjection white203040 cindellasale 29nexentury cindella1200mg cindellaoriginal complexion6 complexion6plus complexion6+ mixingwhite cindella cindellamurah complexion6malaysia snowwhite japanplatinum snowwhite tren tren500mg placenta glutax awd placenta transamin glutaxdna nangkuang nanguang rexadvanced amcjapanslimming lipolab bazaarpaknil whitejadeaid

5 Hours ago
whitening.authentic_byhdyh

WHITENING | SKIN REPAIRING

@whitening.authentic_byhdyh


Comment from WHITENING | SKIN REPAIRING:


The best treatment utk masalah skin Siapa nak order boleh whatsapp i ya lcarnitine lipodistrofk liponsaure lipolab mesolipodic placentasheep placentastemcell placentalucchini placentalucchinioriginal mixingwhite mixingwhitebluedot mixingwhitedazzleboost

17 Hours ago
l_de_kartt

Dr. L de Kartt.

@l_de_kartt


Comment from Dr. L de Kartt.:


Одной из самых эффективных процедур для коррекции жировых отложений и устранение целлюлита являются липолитики. Стоимость процедуры 2500. врачкосметолог cosmetology липолитики липотерапия худеемклету худеембыстро коррекцияфигуры лечениецеллюлита косметология москва dermaheal lipolab

17 Hours ago
whitening.authentic_byhdyh

WHITENING | SKIN REPAIRING

@whitening.authentic_byhdyh


Comment from WHITENING | SKIN REPAIRING:


Mesolipodic utk slimming! nc2450000 nc24nano mixingwhitedazzleboost mixingwhitemalaysia mixingwhitebluedot mesolipodic lipolab liponsaure lipodistrofk lcarnitine

17 Hours ago
malaysianbeautyobsession

Malaysian Beauty Obsession

@malaysianbeautyobsession


Comment from Malaysian Beauty Obsession:


MACAM MANA LIPOLAB DI SUNTIK UNTUK MEMECAHKAN LEMAK LEMAK SETEMPAT 😍😍😍 . Booking slot lipolab 0176016605 sekarang! . lipolab suntikkurus lipolabinjection hcg hcginjection suntikankurus slimmingtips slimminginjectionsmurah

19 Hours ago
sbeauty_whitening_injection

sbeauty_whitening_injection

@sbeauty_whitening_injection


Comment from sbeauty_whitening_injection:


PUTIH SEBELUM RAYA! CANTIK SEBELUM RAYA! VITAMAX 2GS NANO 10amp utk mix dgn injection lain.. basic ya ni. more to treat acne lebih kpd parut tapi utk putih juga. original n high quality👍🏼 lelaki perempuan boleh pakai. FREE TIPS N GUIDE FREE LIST CLINIC SELURUH MALAYSIA HANTAT NURSE KERUMAH PM ME FOR MORE DETAILS WhatsApp: 017-2734373 whiteninginjection whiteninginjectionmurah glutax5gs glutax600gs glutax2000gs glutax23000gk glutax70000gm nexentury lipodistrofk lipolab lcartine amcslimming phenokinon oestrogen

19 Hours ago
sbeauty_whitening_injection

sbeauty_whitening_injection

@sbeauty_whitening_injection


Comment from sbeauty_whitening_injection:


Feedback😍 💕 Putih seluruh badan 💕 Kesan cepat terus serap kedalam bdn 💕 Kulit sihat & cantik 💕 Original high quality Whatsapp: 017-2734373 whiteninginjection whiteninginjectionmurah glutax5gs glutaxcrp glutax600gs glutax2000gs glutax23000gk glutax70000gm aquaskinegf aquailluminare veniscyegf veniscynexgen veniscyq10 lipodistrofk lipolab amcslimming lcartine nexentury

20 Hours ago
sbeauty_whitening_injection

sbeauty_whitening_injection

@sbeauty_whitening_injection


Comment from sbeauty_whitening_injection:


Feedback😍 💕 Putih seluruh badan 💕 Kesan cepat terus serap kedalam bdn 💕 Kulit sihat & cantik 💕 Original high quality Whatsapp: 017-2734373 whiteninginjection whiteninginjectionmurah glutax5gs glutax500gs glutax600gs glutax2000gs glutax23000gk glutax70000gm aquaskinegf aquailluminare veniscyq10 veniscyegf veniscynexgen lcartine amcslimming lipolab lipodistrofk

20 Hours ago
botox_clinicbotox

ClinicBotox Filler ร้อยไหม

@botox_clinicbotox


Comment from ClinicBotox Filler ร้อยไหม:


🌸P&P clinic รับปรึกษาด้านความงาม🌸 โดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญ คลีนิคมีใบอณุญาติ ยาผ่านอย. การันตีคุณภาพ 💯% 💳รับชำระด้วยบัตรเครดิตและเงินสด ✅ยาผ่านอย.ของแท้ทุกตัว ✅แนะนำโดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน ✅การรันตี เห็นผล ✅ปรึกษา สอบถามโปรโมชั่นฟรี ✅ดูแล บริการเป็นกันเองค่ะ ✅ราคานี้รวมค่าหัตถการแล้ว 💕💕จองคิวฟรี ไม่มีมัดจำค่ะ💕💕 Line:themepp IG:botox_clinicbotox FB:โบท็อกซ์ร้อยไหม ศัลยกรรมความงาม clinicreviewvshapelockbotoxfillerpdomiracubotulaxneurunoxdysportnabotaallerganusahugelperfecthajuvedermrestylaneperlanemacrolanedermalaxmesoesteticXDNAmesofatlipolabdermahealfilorgaliporaselipolyticcallagen

20 Hours ago
botox_clinicbotox

ClinicBotox Filler ร้อยไหม

@botox_clinicbotox


Comment from ClinicBotox Filler ร้อยไหม:


🌸P&P clinic รับปรึกษาด้านความงาม🌸 โดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญ คลีนิคมีใบอณุญาติ ยาผ่านอย. การันตีคุณภาพ 💯% 💳รับชำระด้วยบัตรเครดิตและเงินสด ✅ยาผ่านอย.ของแท้ทุกตัว ✅แนะนำโดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน ✅การรันตี เห็นผล ✅ปรึกษา สอบถามโปรโมชั่นฟรี ✅ดูแล บริการเป็นกันเองค่ะ ✅ราคานี้รวมค่าหัตถการแล้ว 💕💕จองคิวฟรี ไม่มีมัดจำค่ะ💕💕 Line:themepp IG:botox_clinicbotox FB:โบท็อกซ์ร้อยไหม ศัลยกรรมความงาม clinicreviewvshapelockbotoxfillerpdomiracubotulaxneurunoxdysportnabotaallerganusahugelperfecthajuvedermrestylaneperlanemacrolanedermalaxmesoesteticXDNAmesofatlipolabdermahealfilorgaliporaselipolyticcallagen

20 Hours ago
sbeauty_whitening_injection

sbeauty_whitening_injection

@sbeauty_whitening_injection


Comment from sbeauty_whitening_injection:


Feedback😍 💕 Putih seluruh badan 💕 Kesan cepat terus serap kedalam bdn 💕 Kulit sihat & cantik 💕 Original high quality Whatsapp: 017-2734373 whiteninginjection whiteninginjectionmurah glutax5gs glutax600gs glutax500gs glutax2000gs glutax23000gk glutax70000gm aquaskinegf aquailluminare cindelle3000 cindella1200mg cindellawhitetox lipolab lipodistrofk amcslimming lcartine

20 Hours ago
botox_clinicbotox

ClinicBotox Filler ร้อยไหม

@botox_clinicbotox


Comment from ClinicBotox Filler ร้อยไหม:


🌸P&P clinic รับปรึกษาด้านความงาม🌸 โดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญ คลีนิคมีใบอณุญาติ ยาผ่านอย. การันตีคุณภาพ 💯% 💳รับชำระด้วยบัตรเครดิตและเงินสด ✅ยาผ่านอย.ของแท้ทุกตัว ✅แนะนำโดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน ✅การรันตี เห็นผล ✅ปรึกษา สอบถามโปรโมชั่นฟรี ✅ดูแล บริการเป็นกันเองค่ะ ✅ราคานี้รวมค่าหัตถการแล้ว 💕💕จองคิวฟรี ไม่มีมัดจำค่ะ💕💕 Line:themepp IG:botox_clinicbotox FB:โบท็อกซ์ร้อยไหม ศัลยกรรมความงาม clinicreviewvshapelockbotoxfillerpdomiracubotulaxneurunoxdysportnabotaallerganusahugelperfecthajuvedermrestylaneperlanemacrolanedermalaxmesoesteticXDNAmesofatlipolabdermahealfilorgaliporaselipolyticcallagen

20 Hours ago
botox_clinicbotox

ClinicBotox Filler ร้อยไหม

@botox_clinicbotox


Comment from ClinicBotox Filler ร้อยไหม:


🌸P&P clinic รับปรึกษาด้านความงาม🌸 โดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญ คลีนิคมีใบอณุญาติ ยาผ่านอย. การันตีคุณภาพ 💯% 💳รับชำระด้วยบัตรเครดิตและเงินสด ✅ยาผ่านอย.ของแท้ทุกตัว ✅แนะนำโดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน ✅การรันตี เห็นผล ✅ปรึกษา สอบถามโปรโมชั่นฟรี ✅ดูแล บริการเป็นกันเองค่ะ ✅ราคานี้รวมค่าหัตถการแล้ว 💕💕จองคิวฟรี ไม่มีมัดจำค่ะ💕💕 Line:themepp IG:botox_clinicbotox FB:โบท็อกซ์ร้อยไหม ศัลยกรรมความงาม clinicreviewvshapelockbotoxfillerpdomiracubotulaxneurunoxdysportnabotaallerganusahugelperfecthajuvedermrestylaneperlanemacrolanedermalaxmesoesteticXDNAmesofatlipolabdermahealfilorgaliporaselipolyticcallagen

20 Hours ago
botox_clinicbotox

ClinicBotox Filler ร้อยไหม

@botox_clinicbotox


Comment from ClinicBotox Filler ร้อยไหม:


🌸P&P clinic รับปรึกษาด้านความงาม🌸 โดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญ คลีนิคมีใบอณุญาติ ยาผ่านอย. การันตีคุณภาพ 💯% 💳รับชำระด้วยบัตรเครดิตและเงินสด ✅ยาผ่านอย.ของแท้ทุกตัว ✅แนะนำโดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน ✅การรันตี เห็นผล ✅ปรึกษา สอบถามโปรโมชั่นฟรี ✅ดูแล บริการเป็นกันเองค่ะ ✅ราคานี้รวมค่าหัตถการแล้ว 💕💕จองคิวฟรี ไม่มีมัดจำค่ะ💕💕 Line:themepp IG:botox_clinicbotox FB:โบท็อกซ์ร้อยไหม ศัลยกรรมความงาม clinicreviewvshapelockbotoxfillerpdomiracubotulaxneurunoxdysportnabotaallerganusahugelperfecthajuvedermrestylaneperlanemacrolanedermalaxmesoesteticXDNAmesofatlipolabdermahealfilorgaliporaselipolyticcallagen

20 Hours ago
botox_clinicbotox

ClinicBotox Filler ร้อยไหม

@botox_clinicbotox


Comment from ClinicBotox Filler ร้อยไหม:


🌸P&P clinic รับปรึกษาด้านความงาม🌸 โดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญ คลีนิคมีใบอณุญาติ ยาผ่านอย. การันตีคุณภาพ 💯% 💳รับชำระด้วยบัตรเครดิตและเงินสด ✅ยาผ่านอย.ของแท้ทุกตัว ✅แนะนำโดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน ✅การรันตี เห็นผล ✅ปรึกษา สอบถามโปรโมชั่นฟรี ✅ดูแล บริการเป็นกันเองค่ะ ✅ราคานี้รวมค่าหัตถการแล้ว 💕💕จองคิวฟรี ไม่มีมัดจำค่ะ💕💕 Line:themepp IG:botox_clinicbotox FB:โบท็อกซ์ร้อยไหม ศัลยกรรมความงาม clinicreviewvshapelockbotoxfillerpdomiracubotulaxneurunoxdysportnabotaallerganusahugelperfecthajuvedermrestylaneperlanemacrolanedermalaxmesoesteticXDNAmesofatlipolabdermahealfilorgaliporaselipolyticcallagen

20 Hours ago
whitening_injection.ielafairey

Complexion6 Cindella Tren AWD🎁

@whitening_injection.ielafairey


Comment from Complexion6 Cindella Tren AWD🎁:


Nak whitening injection yg berbaloi? Why not cuba Tren my dear,highly recommended utk siapa2 nk putih flawless bebas jerawat jeragat. 😊😊 . . TREN 500mg INJECTION 😍 . . Functions : 🔥-Whitening skin 🔥-Anti pigmentation 🔥-Anti acne 🔥-Scars treatment 🔥-Suitable for sensitive skin / eczema 🔥-Reduce size of large pores 🔥-Recommended for sunburn skin treatment 🔥-Suitable for all skin types . FUNGSI: 🔥-cerahkan kulit, putih seluruh badan gebu gebas flawless. 🔥-merawat jerawat, hilangkan jerawat dan parut jerawat 🔥-hilangkan jeragat dan bintik2 di badan. 🔥-sesuai untuk kulit sensitif/eczema, highly recommended. -mengecilkan liang pori dan lubang2 bekas jerawat 🔥-melembapkan kulit dan bagi effect glowing and healthy skin 🔥-membuat kulit lebih muda, lembut bila disentuh . . Pasti puas hati!! Pilihan artis-artis and VIP.. harga jauh lebih murah dari Klinik and yang pasti ORIGINAL. Money back guarantee. . . -------------------------------------------------------------------- WhatsApp 📲 +6019-9211901 (iela) 24 hours available Free consultation Postage monday-friday 💯 Original, money back guarantee -------------------------------------------------------------------- . whiteninginjection white203040malaysia cindellasale cindellamurah cindellaoriginal cindella1200mg complexion6 complexion6original complexion6+ complexion6plus platinum japanplatinum snowwhite 29nexentury mixingwhite placentalucchinisheep tren tren500mg glutax100gs glutaxgold glutax600gs vitamax goldenwhite nanguang luthioneade awd lipolab amcjapanslimming whitejadeaid

48 Days ago